Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a pasi már az elején elbxssza a kapcsolatot?
Van egy pasi, akivel már régóta ismerjük egymást, tetszettünk is egymásnak, de nem volt semmi közöttünk, mert nekem volt párom. Amikor szingli lettem, adtam felé a jeleket, de (saját elmondása szerint) elég későn esett le neki, mert nem gondolta, hogy tetszik nekem (kissé önbizalomhiányos). A randikon minden jó volt, úriember volt meg minden, mindig ő írt elsőként, stb. Megbeszéltük azt is, hogy mindketten komoly kapcsolatot akarunk, bízhatok benne, be akar mutatni a szüleinek, stb. Neki egyébként nem volt még hosszú kapcsolata, csak pár hónap volt a leghosszabb, mert nincs sikere a nőknél.
Az első dolog, ami rosszul esett az az volt, amikor először együtt aludtunk, reggel el is ment, mert programot szervezett a haverjával… Pedig nagyon jó volt minden az éjszaka, láttam rajta, hogy teljesen odavolt. Meg amikor írok neki, akkor is van amikor normálisan ír, máskor meg 1-2-3 óra múlva csak. Aztán amikor áthívtam magamhoz, mindig késve jött, mert otthon is dolgozott. Volt hogy 2 órával később jött csak a megbeszéltnél, na akkor nagyon mérges lettem rá. Mondta, hogy sajnálja, jött ahogy csak tudott, higgyem el, hogy nem hazudik, nem csajozik mellettem, stb, még sírt is… Oké, kibékültünk, de másnap megint el kellett mennie, mert a mindenszentek miatt haza kellett utaznia a szüleihez. A hétvége alatt a haverjaival ment el valahova, utána nap meg délután 2 óráig aludt, aztán egész nap játszott a számítógépen. Én meg “vártam”, hogy mikor akar majd találkozni… Célozgattam rá, aztán már konkrétan rákérdeztem, hogy mikor láthatom újra? Annyit mondott, hogy majd megbeszéljük.
Tudom, még ki sincs mondva semmi, csak akkor is rosszul esik a viselkedése, én tök sokat gondolok rá, alig várom hogy hozzá bújhassak, ő meg mintha eszébe sem jutnék… Eddig akikkel randiztam valaha, alig várták hogy lássanak, lekaparni nem lehetett őket, ő meg… Nem tudom ezt mire vélni, de nagyon fáj ez a mellőzés, és nagyon gondolkodok azon, hogy inkább hagyjuk is ezt az egészet, mert nekem olyan TÁRS kell, aki igényli a társaságom, nem pedig a 65. helyen vagyok a listáján… Nem tudom mit csináljak… 30 körül vagyunk mindketten, azért nem kisgyerekek vagyunk már, hogy hébe-hóba járogassunk…
Én ezt nem nevezném konkrétan elb...nak, egyszerűen eltérőek az igényeitek. Neki több levegő kell, neked meg belőle kéne több. Szerintem azt kéne megértened, hogy neki szüksége van a családjára, barátaira, privát szférára éppen úgy, mint rád. Ha ezt meg tudod vele normális, intelligens stílusban beszélni, akkor működhet a kapcsolat. Ha lazább, ugyanakkor aktív leszel, szerintem hosszútávon kifizetődik. Legalábbis én nem látom a leírtak alapján, hogy óriási nagy problémák lennének a sráccal. Nőként írom mindezt.
A lánybarátok témához:engem ez a kettesben találkozás azért frusztrálna kicsit, mert például aki az én barátom havernője, az a csaj igenis ordítja a jeleket, hogy férfiként kezeli a pasimat. Hívogatja lehetetlen időpontokban, írogat neki folyamatosan, kommentelget, szívecskézik, nyáladzik. Nekem ez például pont nem fér bele, de amúgy szerintem kevés nő tolerálná. Te hiába vagy őszinte, ha másznak rád. Tapsolni nem fogok hozzá, bocsi!
Itt szerintem az egyetlen gáz dolog a késés. Hagyja abba a házimunkát és érjen oda időben.
A többi szerintem teljesen megérthető. Még csak most kezdtetek el összejárni (kapcsolatnak még nem nevezném), nyilván nem fogja azokat a programokat lemondani, amiket esetleg a randizás előtt beszélt meg.
A mindenszentekkor temetőbe járás meg sokaknál családi program.
Én nem tudom, hogy ezen alkalmakkor mennyire förmedtél rá, de neki majd ez lesz sok, neked meg ő lesz kevés. Ez lesz majd ennek a kapcsolatnak a veszte, ha nem csináltok valamit. Neki több szabadság kell, neked meg ő kell többször.
Nekem is volt egy "ragacs" exem, ami akkor egyáltalán nem zavart, viszont rajta kívül semmire nem volt időm. Minden nap együtt voltunk.
Aztán volt egy munka, amit meg akart nézni, ez azzal járt, hogy egy hétre elment. Én erre úgy reagáltam, hogy oké, vigyázz magadra, érezd jól magad. Ő meg kiakadt, hogy engem szerinte nem is érdekel, hogy nem lesz itt.
Azon is kiakadt, hogy nem hivogatom mikor dolgozom. 🤷
Megállapította, hogy én tök jól elvagyok egyedül is. Ő pedig nem.
Szakított.
Kell az énidő IS.
Attól szeretem én a másikat.
Viszont te érzed, hogy neked mi a jó, és a srác mennyire is gondolja komolyan.
Az, hogy rajtad kívül is van élete, az még nem jelenti, hogy te csak a 65.helyen állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!