Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom egy orvoshoz. Hogyan közelítsem meg?
Figyelt kérdés
Gyakorlaton voltam nála, úgy éreztem hogy én is szimpatikus vagyok neki. Már sajnos nem kell mennem, csak egy alkalommal adminisztráció miatt. Van ötletetek hogy hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá? Esetleg valami tanács hogy a tudtara hozzam hogy nem közömbös.2021. nov. 1. 12:10
21/22 anonim válasza:
Érzésre egy alacsonyabb szociális státuszú nő vagy, akinek megtetszett a doki. Gyanítom, leginkább a státusza. Figyelj, mint egészségügyben dolgozó írom: nem fog veled összejönni. Nagyon elzárkozóak a nem orvosokkal, mondhatnám, hogy elitisták (bocs, de ez van). Ennek ezer oka lehet, de hidd el, ez így van. A legtöbbjük baromi anyagias, én egy olyan doki mellett vagyok, aki azért nem hagyja el a feleségét, mert ő is hazavisz havi 1,5 milliót és mi lenne a közös vagyonnal? Inkább agyba-főbe csalja huszonévesekkel. Ha ilyen 10 pontos huszonéves vagy, akkor lehet, hogy jó leszel pár körre, esetleg szeretőnek. Egyébként a legtöbb orvos rendkívül rideg, nem a cuki-muki Brinckmann professzorok meg Ross dokik. Tisztelet a kivételnek természetesen!
22/22 anonim válasza:
Érdekes. Az én háziorvosom meg egy ápolatlan izzadságszagú építőmunkással él házasságban sok éve..... Vagy, egyik volt tanárom egy műkörmössel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!