Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vonzódom egy orvoshoz. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódom egy orvoshoz. Hogyan közelítsem meg?

Figyelt kérdés
Gyakorlaton voltam nála, úgy éreztem hogy én is szimpatikus vagyok neki. Már sajnos nem kell mennem, csak egy alkalommal adminisztráció miatt. Van ötletetek hogy hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá? Esetleg valami tanács hogy a tudtara hozzam hogy nem közömbös.
2021. nov. 1. 12:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Többször említettem hogy nem tudom kikapcsolni az automatikus javítást. Én meg azt állítom hogy egy ilyen értelmetlen embernek nem lehet diplomája. Így egál. Felejtsük el egymást és megkerlek hogy ne írj mert megint elkanyarodtunk a témától.
2021. nov. 1. 13:01
 12/22 anonim ***** válasza:

ne a telefonodat tedd meg bűnbaknak, én is telóról írok, de helyesen.

vicces, h. te kérdőjelezed meg a diplomám létét, tekintve, h. szinte egyetlen sort sem vagy képes hiba nélkül leírni.

tartom, h. te nem jársz az orvosira!

az orvos létezik, az érzéseid is valósak, de a szituáció fals, te nem egyetemi hallgatóként ismerted meg őt.

kizárt, h. ennyi ésszel te orvostanhallgató légy.

2021. nov. 1. 13:11
 13/22 anonim ***** válasza:
Figyi, legyél egy kicsit egyértelműbb. Add meg neki a telefonszámod, "szükség esetére". Egyébként ez az orvos nem jön össze senkivel duma egyáltalán nem igaz. Beteggel nem jöhetnek össze, mert etikátlan lenne. Az orvos is ember, itt sokan úgy kezelik őket, mint ha elefántcsonttoronyban élnének. Azt hiszed az említett doki nem férfi? Ha tetszel neki, ha nem is most, de lépni fog. De adj jelet. Egyértelműt. Én pl. megkérdeztem a nőgyógyászomat, hogy kijön-e házhoz. Nevetve "sajnos nem lehet"-tel válaszolt. Aztán hónapok múlva összefutottunk egy önkormányzati rendezvényen és akkor már kijött házhoz. Ne legyél nyuszi!
2021. nov. 1. 14:51
 14/22 anonim ***** válasza:

13

nagyon egyenes lehet a gerinced, h. arra biztatsz egy láthatóan nem teljesen 100-as nőt, h. a házas dokival dugassa meg magát.

2021. nov. 1. 15:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy az orvos házas? És miért feltételezed, hogy kötélnek áll? Egy jó házasságban nincsen harmadik. Milyen bizonyítékod van arra, hogy nem 100-as a kérdező? Olyan álszentek tudtok lenni, hogy az elképesztő. A doki majd eldönti, mit szeretne, nem?
2021. nov. 1. 16:52
 16/22 anonim ***** válasza:

15

tegnap kiírt már egy kérdést ezzel kapcsolatban a kérdező (lásd: lentebb) abban leírta, h. a doki házas.

kérdező 22 éves, az orvos 60 körüli.

kérdező orvostanhallgatónak mondja magát, a doktor a külsős oktatója, tehát tanár-diák kapcsolat hatalmi dinamikája áll fenn.

hogy vmi gond van kérdezővel, azt többen állítjuk, a tegnapihoz orvosok is hozzászóltak, a szövegéből kiderül, h,. kamuzott pár dologban.

2021. nov. 1. 16:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Bocs, a tegnapit nem olvastam el. Így más. Kérdező: kérj segítséget egy pszichológustól, komolyan!
2021. nov. 1. 17:03
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen, azt leirtam oda is hogy nem azon az évfolyamon vagyok, nem gondoljatok hogy majd ezt felvallalom. Egyébként a lényegen nem sokat valtoztatott. A helyett hogy belekötötetek mindenbe arra vártam hogy valaki ír egy normális tanácsot, aki járt már hasonló helyzetben. De egyesek csak az előző kerdesen lovagolnak.
2021. nov. 1. 18:10
 19/22 A kérdező kommentje:
*ahelyett
2021. nov. 1. 18:15
 20/22 anonim ***** válasza:

18

te semmilyen évfolyamon nem vagy, ezt tartom.

belekötöttetek, hosszú -t a közepén.

tudom, a mobilod a ludas és nem ez számít.

csakhogy ezzel megint azt húztad alá, h. kizárt, h. egyetemista légy.

2021. nov. 1. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!