Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbántam a döntésemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam a döntésemet, szerintetek van még esély?

Figyelt kérdés
Nyáron megismertem közelebbről az egyik volt iskolatársamat akivel csak látásból ismertük egymást. Nagyon jól éreztük magunkat együtt randizgattunk is stb..Viszont volt egy fiú barátom aki már régóta többet szeretett volna velem viszont én nem. Ezt sokszor megbeszéltük egymással hogy csak barátok vagyunk. Viszont megtudta hogx alakul valami ezzel a bizonyos sráccal és azt mondta hogy akkor ő ezt nem csinálja és szakítsunk meg minden kapcsolatot.Teljesen megértettem a döntését viszont én akkor azt mondtam neki hogy szeretem és legyen több közöttünk…Azt hittem működhet nagyon fontos volt nekem ő…De nem működik sajnos és én a másik fiút szeretem. Viszont most nem tudok róla semmit, biztos nagyon megbántottam azzal hogy “nem őt választottam”…Annyira szégyenlem magam és tudom hogy annyira gyerekes ez az egész pedig felnőtt emberek vagyunk…(én 22 ő pedig 24) Szerintetek mit csináljak? Senkit nem szeretnék megbántani de nekem nem jó ebben a kapcsolatban és csak a másik fiúra tudok gondolni. ( a barátomat sosem csalnám meg, de ő is érzi már szerintem hogy nem az igazi ez kettőnk között) Ti mit csinálnátok? Voltatok már hasonló helyzetben?

2021. nov. 1. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak biztosra akarsz menni, akkor tényleg bajban vagy.

De a biztosan kiürült kapcsolatot őrizgetni, hogy azért legyen valami az a legrosszabb döntés. Mi lesz abból 2-3 év múlva?

Lehet, hogy egy negyedik lesz az igazi.

2021. nov. 3. 08:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Először zárd le a kapcsolatod, mielőtt kikacsintasz. Ha ez megvan, kezdeményezhetsz a másik fiúnál. Ha még csak találkozgat, nincs semmi komoly, akkor van esélyed. Szépen mondd el neki, amit nekünk is, hogy megbántad a döntésed és szeretnéd vele megpróbálni.
2021. nov. 3. 09:44
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

“Viszont a másik fiúnak nem tudom mit mondjak, hogyan álljak elé ezek után…Szerintetek van értelme megpróbálni?Ti mit csinálnátok?“

Értelme már nem sok van. Az életben mindennek ára van, azaz a jelenlegi kapcsolatodat a másik lehetőséged beáldozásával fizetted ki. Meg innentől ott van, hogy “ha már vele nem jött be, akkor jó leszel te is”. Bizonyos kor felett már elvárható lenne egy olyan szintű értelem, hogy képes vagy eldönteni, hogy mit akarsz, mérlegelni mielőtt cselekszel. Viszont lehet a pali is hasonló szinten van agyilag, akkor még szerencséd is lehet, ezt így nehéz kitalálni.

2021. nov. 3. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem öt választottad. Ezzel mindent elmondtál. Vállald a felelősséget a döntésedért
2021. nov. 3. 12:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Nézd, mindenki követ el hibákat. Ha a volt iskolatársadat tényleg érdekelted, szerintem adni fog még egy esélyt, csak legyél hozzá őszinte. Amúgy meg az egyik válaszoló nagyon jól írta, hogy a jelenlegi barátod tisztában volt vele, hogy fontos neked annyira, hogy tudjon érzelmileg zsarolni a "szakítsunk meg minden kapcsolatot" szöveggel. A másik srácnak meg tényleg maximálisan őszintén mondd el a sztorit, ne köntörfalazz, ne szégyelld az érzéseid, aztán vagy meg fogja érteni, vagy nem. Egy próbát minden esetre megér, és nem lesz benned később az sem, hogy "mi lett volna, ha...).
2021. nov. 13. 01:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Addig jutottam el, hogy mintha a világon csak 2 db férfi létezne és ha ezeket nem választottad akkor a földre huppansz. Jól értem?

Captain obvious segít: nem csak két férfi van a világon. Indulj el és keresgélj vagy csak sodortasd magad és lehet lesznek még megfelelő jelöltek. Ahogy látom elég fiatal vagy, nem kell ezeken a kudarcokon fennakadni.

2021. nov. 13. 06:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha bejöttél neki akkor és látja hogy szabad vagy, akár még működhet is a dolog :) főleg, ha azóta is tartjátok a kapcsolatot.
2021. nov. 21. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!