Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántam a döntésemet, szerintetek van még esély?
Ha csak biztosra akarsz menni, akkor tényleg bajban vagy.
De a biztosan kiürült kapcsolatot őrizgetni, hogy azért legyen valami az a legrosszabb döntés. Mi lesz abból 2-3 év múlva?
Lehet, hogy egy negyedik lesz az igazi.
“Viszont a másik fiúnak nem tudom mit mondjak, hogyan álljak elé ezek után…Szerintetek van értelme megpróbálni?Ti mit csinálnátok?“
Értelme már nem sok van. Az életben mindennek ára van, azaz a jelenlegi kapcsolatodat a másik lehetőséged beáldozásával fizetted ki. Meg innentől ott van, hogy “ha már vele nem jött be, akkor jó leszel te is”. Bizonyos kor felett már elvárható lenne egy olyan szintű értelem, hogy képes vagy eldönteni, hogy mit akarsz, mérlegelni mielőtt cselekszel. Viszont lehet a pali is hasonló szinten van agyilag, akkor még szerencséd is lehet, ezt így nehéz kitalálni.
Addig jutottam el, hogy mintha a világon csak 2 db férfi létezne és ha ezeket nem választottad akkor a földre huppansz. Jól értem?
Captain obvious segít: nem csak két férfi van a világon. Indulj el és keresgélj vagy csak sodortasd magad és lehet lesznek még megfelelő jelöltek. Ahogy látom elég fiatal vagy, nem kell ezeken a kudarcokon fennakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!