Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez taktika a részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez taktika a részéről?

Figyelt kérdés

van egy férfi, még az egyetemről ismerem, már végeztünk, de tartjuk még a kapcsolatot.

elég nehéz meghatározni mi ez köztünk.

neki van egy élettársa, már egyetem alatt is megvolt, én egyedül vagyok jelenleg.

a lényeg, h. felfigyeltem arra, h. nagyon "okosan" bonyolítja velem a kapcsolatát: saját magáról keveset mond, hogy most mi van vele nagyjából tudom, de nagyon keveset árul el, engem viszont beszéltet magamról, nagyon figyelemmel kíséri mi van velem.

tehát többet tud rólam, mint én őróla.

a másik meg, h. igyekszik semlegesnek tűnni.

mondok példát: beteg voltam, de egyszer sem mondta, h. jobbulást, nem kérdezte mi újság, pedig tudta, h. baj van.

mindenki más kérdezett, aggódott, drukkolt, ő zéró.

vagy ha lelkileg nem voltam jól, arra sem tett megjegyzést.

magyarán bárki belenézne a levelezésünkbe, úgy tűnne, h. beletojik mi van velem.

olyan dolgai vannak, h. mégis keres, küld vmilyen cikket, ami őt érdekli, de nem ír hozzá semmit, csak linkeli.

később nem kérdez rá, h. nekem mi a véleményem.

vagy küld egy programról hírt, amiről tudja, h. engem érdekel, de nem kérdezi meg, elmentem-e rá.

vagyis olyan dolgai voltak, amivel megpróbálta fenntartani a kapcsolatot, hogy kereshessen, de úgy tűnhet, csak laza haverság.

ugyanakkor van olyan, hogy 2 órán át vagy 4 órán át csetelget velem, hétvégén is, estefelé is.

nem is tudom, ilyenkor a barátnőjének mit mond.

tehát belerak időt, energiát is, de vhogy mégis lefojtott a kommunikációja, mint aki vigyáz arra, h. leplezzen vmit, érzéseket, valódi motivációit.

nekem ő nem tetszik, és nem is értem, miért tartjuk még a kapcsolatot.

emberileg sem enged közel, és zavar, h. nem értem, miért akar mindent tudni rólam.

és nemrég mondtam, h. szerintem itt legyen a vége. ne keressen, nem keresem.

azt hiszem, megbántódott, azóta nem írt.

az zavar, h. úgy zártam le, h. nem látom át, h. mi volt ez, mi volt a célja.

2021. okt. 30. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Csak unatkozott, nem kell ebbe semmit belelátni.
2021. okt. 30. 22:23
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem leplez semmit, inkább te akarsz többet belelátni, mint ami. Cikket programot akár mindenkinek is küldhet. Időtöltés voltál.
2021. okt. 30. 22:29
 3/15 A kérdező kommentje:

azt hiszem, nem értitek.

érdeklődött irántam intenzíven, de épp azt mondom, h. trükkösen.

úgy szedett ki információkat belőlem, h. ő nem nyílt meg.

és akkor is keresett, ha én őt nem.

nem csetelünk vkivel fél napon át, ha nem érdekel, miközben párunk van.

ja, és elfelejtettem mondani, mennyire örült a szakításomnak, ami pár hónapja volt, azt mondta: jól tetted, hogy szakítottál vele, inkább csak szeress nagyon valakit, de ne légy szerelmes.

2021. okt. 30. 22:35
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Te képzeld egy ismeretségbe többet, mint ami.

Szállj le a földre.

Akit nem érdekelnek az intimitásaim, a sorsom, az nem akar semmit tőlem.

2021. okt. 30. 22:38
 5/15 A kérdező kommentje:

4

azért válogasd meg milyen hangon beszélsz ismeretlenül is velem. ez a kioktató, arrogáns hangnem nekem nem jön be.

szövegértelmezés zéró.

mit nem értesz azon, h. minden érdekelte? új állásom, posztgraudális diplomám, nyaralásom, mindenre rákérdezett, megjegyezte a dolgokat, és számon tartotta.

viszont igyekezett nem kimutatni érzéseket, itt most sima hétköznapi emberi reakciókra gondolok...

ill. legalább a legvégén lehetett volna annyira korrekt, h. visszaír, h. sok jót a jövőre nézve, mert én normálisan elköszöntem tőle.

így viszont azt érzem, megsértődött.

2021. okt. 30. 22:45
 6/15 anonim ***** válasza:
65%

Az pl nem érdekelte mikor beteg voltál.

1#

2021. okt. 30. 22:48
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

Hiába osztod le kérdező az előttem válaszolokat igazuk van!

Többet látsz Te vele ebbe mint amiről szó van.

Az h érdeklődött felőled, úgy hogy ő nem mesélt semmit..es akkor mi van?

A szakitasodrol meg csak elmondta a véleményét, hogy jól tetted... Semmi öröm nem volt benne.. Vagy pezsgőt bontott, atkarolt, veled őrült?

Velem volt olyan nem is egy pasi, aki hónapokat cserélt, napi szinten kb egész nap. Mégis egyedülálló vagyok. Semmit nem akartak tőlem, csak jót beszélgettünk.

2021. okt. 30. 22:54
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
*csetelt.. Bocsánat...
2021. okt. 30. 22:55
 9/15 A kérdező kommentje:

volt öröm benne, én láttam az arcát, nem te.

ont az volt a gyanús, h. mikor beteg voltam, nem reagálta le, miközben vadidegenek is.

tehát semmi terhelő nem maradt a mailjei között rá nézve, h. aggódik egy nőér... de közben is végig írt nekem mondvacsinált indokokkal.

2021. okt. 30. 23:00
 10/15 anonim ***** válasza:
86%

Egyszerűen túltolod.

Neked nem tetszik ràadàsul van pàrja , és nem tudja vagy nem akarja kifejezni èrzèseit.

Ugyan minek ez az egèsz?

2021. okt. 30. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!