Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez az idézet mit jelent lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az idézet mit jelent lányok?

Figyelt kérdés

"Minden lány életében van egy olyan srác, aki iránt sosem fogja elveszíteni az érzéseit!"

Veled volt már ilyen? Mikor?

2021. okt. 29. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Én 30 éves vagyok, és még sosem volt ilyen. Az ex az nálam ex, felejtve van. Mondjuk lehet egyszer eljön a nagy szerelem, de ő mindig a jelenlegi lesz :)
2021. okt. 29. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben az érzés szerelmet jelent, akkor csak ideig-óráig.

Az emlékek megmaradnak, de ezek általában nem aktív érzelmek. Miután elhagytam az első páromat, azt hittem, sosem fogok kiszeretni belőle, ekkor 26 voltam. Rá bő egy évre rá, már nem voltam szerelmes.

2021. okt. 29. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy egy szokásos hülye frázis amiből kismilliónyi van és elég sok mindent bele lehet értelmezni. A jelentéstartalma attól függ ki mondta és milyen szövegkörnyezetben.
2021. okt. 29. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Van, 23 éve vagyok szerelmes. Csak épp nem srác. 🙃
2021. okt. 29. 23:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ez a szokásos mélyröptű Facebook bölcsesség.
2021. okt. 29. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:
En szeretem az osszes exem. Ők utálnak csak engem.
2021. okt. 30. 04:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak egy nyálas mondat, amit egy szelfi alá lehet írni és feltölteni a többi millió hasonló mellé.
2021. okt. 30. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!