Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 33N 46 F működhet ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33N 46 F működhet ?

Figyelt kérdés

Ráadásul a lánya( 27N) barátnőm, általa ismerem. Kicsit azért fèlek a közeledésétől mert eddig hasonló korú párjaim voltak, plusz pár év.

Nyugtassatok meg vagy beszéljetek le!

2021. okt. 25. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%
nagyon gáz...
2021. okt. 26. 00:02
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem semmi gáz nincs ebben, ha jól néz ki, fiatalos. Tök jóban vagyok a pasim lányával, aki csak 6 évvel fiatalabb nálam, szóval no para. Ha ti ketten szeretitek egymást, a többi kit érdekel?
2021. okt. 26. 07:55
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Köztem és a párom között 12év van. 35 voltam, mikor megismerkedtünk, elvált voltam egy 9 éves gyerekkel.

Én azt mondom, ha én még családalapítás előtt álltam volna, nem lett volna működőképes.

2021. okt. 26. 07:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Itt megy a rinya a 40 éves nőktől, hogy mi az, hogy valaki nem őket választja. 10 évvel idősebb férfi minek akar fiatalabb nőt:D Persze máskor meg a saját képzeleteikben élnek és ezeknek a nőknek mind 5 évvel fiatalabb pasijuk van elméletileg, ezzel meg csak annyi a baj, hogy a valóságban ilyen elvétve van esetleg...

Baromi sok ilyen pár van. Egyik exem szülei között is 10 év volt a csávó javára...

2021. okt. 26. 09:14
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Én 34 vagyok, a vőlegényem 45, semmi hátrányát nem érzem a korkülönbségnek, mivel ő az a "bohókás" zenész, ezért kicsit olyan örök gyerek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne érett személyiség, csak ezáltal nem bukik ki az a 11 év. A szülei között 12 év van, 35 éve házasok és köszönik, jól megvannak.
2021. okt. 26. 10:26
 16/19 anonim ***** válasza:
*szüleim
2021. okt. 26. 10:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Nemtudom hányas számú válasz de leirnám engem is kicsit zavar, hogy a barátnőm apja. A barátnőmhöz járok fodrászhoz, aztán így lettünk jóban közös programok, stb aztán meghívott a születésnapjára ahol ott volt az apja is. Ha nem látom így együtt őket és nem tudom ki ő, nem gondoltam volna ,hogy az apja tök fiatalos, kedves, vicces.
2021. okt. 26. 10:39
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

Az, hogy egy kapcsolat működik-e, NEM korkérdés.Persze van egy rakás prűd, maradi, féltékeny, irigy, buta, EQ-szegény stb (nem kívánt törlendő) aki majd jól lehúz emiatt, de ne foglalkozz senkivel.

Ha passzol a személyiségetek, hasonló a világképetek, hasonló elképzeléseitek vannak, ha megvan a kölcsönös tisztelet, szeretet, megértés, elfogadás, akkor működik. Ha nem, akkor nem működne, akkor sem ha egy napon születtetek volna.

Az ilyen "keress korban hozzád illőt" hozzászólókkal meg végképp ne törődj, ők elfelejtik, hogy a hasonló korú fiatalok kapcsolatainak kb 75%-a, a hasonló korú házasságok kb 60%-a kudarcba fullad.

Hallgassatok a szívetekre, és ne foglalkozz azzal, mások mit gondolnak, különösen ne a névtelenül, de ész nélkül kommentelgető anonim gyk-s eszetlenekkel.

2021. okt. 26. 11:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha valamit nem próbálsz ki honnan tudod hogy neked személyesen nem jön e be?!
2021. okt. 26. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!