Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33N 46 F működhet ?
Ráadásul a lánya( 27N) barátnőm, általa ismerem. Kicsit azért fèlek a közeledésétől mert eddig hasonló korú párjaim voltak, plusz pár év.
Nyugtassatok meg vagy beszéljetek le!

Köztem és a párom között 12év van. 35 voltam, mikor megismerkedtünk, elvált voltam egy 9 éves gyerekkel.
Én azt mondom, ha én még családalapítás előtt álltam volna, nem lett volna működőképes.

Itt megy a rinya a 40 éves nőktől, hogy mi az, hogy valaki nem őket választja. 10 évvel idősebb férfi minek akar fiatalabb nőt:D Persze máskor meg a saját képzeleteikben élnek és ezeknek a nőknek mind 5 évvel fiatalabb pasijuk van elméletileg, ezzel meg csak annyi a baj, hogy a valóságban ilyen elvétve van esetleg...
Baromi sok ilyen pár van. Egyik exem szülei között is 10 év volt a csávó javára...

Az, hogy egy kapcsolat működik-e, NEM korkérdés.Persze van egy rakás prűd, maradi, féltékeny, irigy, buta, EQ-szegény stb (nem kívánt törlendő) aki majd jól lehúz emiatt, de ne foglalkozz senkivel.
Ha passzol a személyiségetek, hasonló a világképetek, hasonló elképzeléseitek vannak, ha megvan a kölcsönös tisztelet, szeretet, megértés, elfogadás, akkor működik. Ha nem, akkor nem működne, akkor sem ha egy napon születtetek volna.
Az ilyen "keress korban hozzád illőt" hozzászólókkal meg végképp ne törődj, ők elfelejtik, hogy a hasonló korú fiatalok kapcsolatainak kb 75%-a, a hasonló korú házasságok kb 60%-a kudarcba fullad.
Hallgassatok a szívetekre, és ne foglalkozz azzal, mások mit gondolnak, különösen ne a névtelenül, de ész nélkül kommentelgető anonim gyk-s eszetlenekkel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!