Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalata van nagy korkülönbséggel?
Figyelt kérdés
Gondolok itt mondjuk 14+ évre. Kinek mi sült ki belőle?2021. okt. 25. 16:05
11/20 harebell válasza:
Nem tartom szerencsésnek a 10+ év korkülönbséget, de párom 16 évvel idősebb nálam. Ez nyilván nem optimális, de nem fellángolásból ugrottam bele, átgondoltuk, biztos nem lesz mindig könnyű, de őt választottam. Egyelőre működik és mindent meg fogok tenni azért, hogy a jövőben is működjön.
12/20 anonim válasza:
#8 - jó, te most el vagy keseredve, de ettől még nem minden férfi ilyen. A barátomnak tetszik a testem, a külsőm, ebből sosem csinált titkot, de ugyanúgy oda van a személyiségemért is.
13/20 anonim válasza:
Nálunk 11 év van, 20 éve működik. 😊
14/20 anonim válasza:
Kevesen írtak nemet. Nő vagyok, negyvenes. Volt párkapcsolatom jóval fiatalabb pasival. Ő felvállalta volna a kapcsolatot, én meghagytam titkos kapcsolatként. jól tettem. 10+ év korkülönbségnél már szerintem nehezen működik normál kapcsolatként, alkalmiként /hosszabb távon is/ viszont minden további nélkül.
15/20 anonim válasza:
13. vagyok, nekünk van 3 gyermekünk, állataink, az évek során házat vettünk, családi drámát simítottunk el, még a kapcsolatunk elején érettségiztem, aztán diplomáztam, később még 2 diplomát szereztem, a férjem már rég dolgozott, aztán 40 évesen új egyetemi szakot kezdett… ha ez nem egy normális kapcsolat, nem tudom, mi az, kedves utolsó.
16/20 anonim válasza:
15-ös, kivételek mindig vannak, ez egyértelmű. Mivel Nektek sikerült Te ezt az oldalát látod.Nem írtad a korkülönbséget, de gondolom nem 20 év.
18/20 anonim válasza:
A 11 év nem vészesen sok, én a nagy korkülönbséget 20, esetleg 15 év3-nak gondolom.
19/20 anonim válasza:
Köztünk 25 èv korkülönbsèg van.
Èn jónèhàny ève özvegy vagyok kètkiskorú gyermekkel.Próbálkoztam a korosztályomban fèrfiakkal,nagyon rossz tapasztalataim vannak....
Aztán talàlkoztam VELE.Nem hittem volna álmomban sem,hogy mègegyszer ilyen boldog lehetek,mint a Kedvessel.
Nekem, Ő a FÈRFI minden tekintetben.Fitt,sportol,huszonéveseket meghazudtolóan vezet autót,nagyon jó humora van,kedves,figyel ràm,az àgyban is nagyon boldoggà tesz.
Köszönöm az èletnek ezt a csodálatos ajàndékot,a szerelmünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!