Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon meghízott ez a boldogság vagy boldogtalanság jele?
A közgondolkodás szerint, ha egy férfinak jóval fiatalabb társa van, jobban ad magára. Sportol, odafigyel a súlyára...
Ha egy férfinak 23 évvel fiatalabb élettársa lett, vajon miért hízik el rettenetesen?
Korábban kifejezetten vékonyabb testalkatú volt, most meg egy hordó, ráadásul mivel alacsony, még látványosabb, hogy mennyire elhízott, emiatt idősebbnek is néz ki a tényleges életkoránál, ami 56 év.
Bármikor válhat valaki igénytelenné.
Szerintem annak a jele, hogy eddig nem főzött magára, most meg a barâtnő jól főz.
Esetleg szteroidot kap valami betegségre.
korábban házas volt, főzött rá a felesége, de ő is tud főzni.
nem beteg, nem szed semmit.
szeruintem közületek senki nem értette meg a kérdésem lényegét, tudniillik, ha egy férfi már nem szerelmes, nem érzi jól magát a kapcsolatában, könnyebben elhagyja magát.
jöttök ezekkel a lózungokkal, h. anyacsere, mikor leírtam, h. mindig is vékony volt.
szerelem rovatba írtam ki, nem máshova, nem véletlenül.
Te azt akarod hallani, hogy rossz a kapcsolat.
Okok, ami hízáshoz vezet, pl többet eszik, mint amennyit kéne. Betegség, és gyógyszerek. Simán "öreg". Elhagyta magát, ki lemerült.
És még megannyi más.( én pár marék gyógyszert szedek, és a családon kívül senki se tudja, hogy kvára nem vagyok egészséges, szóval hacsak nem nézted át a gyógyszere polcot, honnan veszed, hogy nincs eü gond nála)
9
már mondtam, h. nem beteg, nem öreg, nem szed gyógyszert.
szövegértelmezés miért megy ilyen nehezen neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!