Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg akarom csalni mert szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom csalni mert szeretem, más is van így?

Figyelt kérdés

Tudom fura, de mindig ez volt bennem és a mostani párommal is úgy vagyok, hogy nagyon szeretem és meg akarom csalni, mert az valahogy beindít, izgalmas, hogy mi van ha rájön illetve féltékeny lesz.

Ha beleszeretek valakibe jön ez a megcsalós érzés pedig tudom, hogy nem helyes, illetve nem is akarok semmit attól akivel megcsalom, pont hogy a páromat szeretem, csak valahogy tetszik az, hogy féltékeny lenne nagyon.

Más is van így?

2021. okt. 24. 14:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
hülye vagy, mint szódás a lovát
2021. okt. 24. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
WTF :D
2021. okt. 24. 14:10
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Te nem őt szereted hanem saját magadat. Szereted azt, ha szeretve vagy, ha aggódnak érted, ha féltenek, ha nem akarnak elveszíteni. Hogy a másikkal mi van azt leszarod. Ha szereted valakit akkor tisztelem, és soha nem aláznám így meg, soha nem akarnék neki fájdalmat okozni.
2021. okt. 24. 14:11
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem csak trollkodsz, hanem komolyan gondolod, akkor az gond! Javaslom, hogy beszélj egy pszichológussal, mert ez nagyon nem normális. Direkt féltékenységet kiváltani abból akit szeretünk? Unatkozol vagy mi? Komolyan nem értem! Persze vasárnapi trollkodásnak jó!
2021. okt. 24. 14:12
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Beteg vagy vagy troll.
2021. okt. 24. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Neki nem pszichológus kellene, hanem egy atyai nagy pofon, ami kimaradt a fiatal korából.
2021. okt. 24. 14:16
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
"más is van így?" igen, a szociopatak biztos.
2021. okt. 24. 14:20
 8/14 harebell ***** válasza:
81%

A szándékosan féltékennyé tevés nem normális, pszichológus segíthet.

A megcsalásos dolog lehet egy fétis, ezt nem árt tudatosítani magadban (amúgy pontosan a tudatosság hiányzik belőled az írásod alapján, az ilyen emberek tudnak nagy károkat és sérülést okozni mások életében).

2021. okt. 24. 14:23
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Te aztán komoly lelki defekttel rendelkezel!...
2021. okt. 24. 14:31
 10/14 anonim ***** válasza:
52%

Fordított esetben neked milyen lenne az, ha azt mondaná a párod: megcsaltál, de csak azért mert szeretlek!

Egyáltalán tudod te hogy mit írtál ki, mint kérdés?

2021. okt. 24. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!