Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szereted a párod, meg tudnád csalni őt?

Figyelt kérdés
Vagy az a pasi,aki megcsalja a szerelmét,az nem is szerelmes igazán?
2009. jún. 17. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
hát akit igazán szeretek és szerelmes vagyok azt nem csalnám meg
2009. jún. 17. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Az biztos nem szerelmes.Aki igazn szereti a párját az ilyet nem tud tenni.Tiszetli és becsüli annyira,a másik meg,hogy nem is érdekli más.Aki ilyet tesz az olyan is és máskor is megteszi.Igazán csak egyet lehet szeretni.
2009. jún. 17. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
úgy ahogy mondod.. aki megtudja csalni a párját, az nemhogy nem szerelmes, de nem is szereti igazán...
2009. jún. 17. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Egyetértek, aki megcsalja a párját, az már nem szereti.
2009. jún. 17. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy vagyok vele, hogy lehet hogy szereti, sőt lehet hogy még szerelmes is belé( bár nem igazán valszeg) de egy cseppnyi tisztelet nincs benne a nő iránt, az tuti!
2009. jún. 17. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki szereti a párját annak meg sem fordul a fejében vagy még mielőtt megtenné még időben rádöbben,hogy nem is ez az amit akar.És,hogy mekkora nagy hülye lenne ha megtenné.
2009. jún. 17. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
NEM!NO!NIE!KEINE!!!
2009. jún. 17. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nem. lehet h ez nagyon hülyén fog hangzani, de... van egy fiú, akit már 16 hónapja szeretek, és ez nem olyan fellángolás, mert nagyon fáj, hogy nem lehetek vele; és mikor átkerültem, egy másik suliba, elkezdtem járni egy pasival, akit viszont csak fellángolásból szerettem. a lényeg h nem mertem vele mutatkozni nyilvános helyen, mert mi van akkor ha az a fiú meglát vele. sőt, még meg sem mertem csókolni, mert úgy éreztem, hogy megcsalom őt, pedig soha nem is jártunk.:S
2009. jún. 18. 01:44
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
Ez a megcsalás dolog nem attól fugg, hogy szeressuk-e a másikat. Egyszeruen így vagyunk beprogramozva a természet által..
2009. jún. 18. 03:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, sokan nem értenek velem egyet. De szerintem attól, hogy egy férfi félre lép még szeretheti a párját. Itt általában mindenki azzal jön, hogy ő sose tenne ilyet, és a párjában is 100%-ig megbízik (a vicces, hogy többnyire azok hangoztatják ezt és, hogy ők örökké együtt maradnak, akik pár hónapja vannak együtt, ill 1-2 éve). Viszont nézzük meg hány házasságban lép félre a férfi (persze a nők is megteszik, nem akarok általánosítani), mert egyszerűen élvezi az újdonságot, hogy hódíthat stb. Persze, ha kiderül teper, hogy helyrehozza otthon a dolgokat, és akkor ébred rá, hogy tényleg szereti a párját. Szerintem mindenki követhet el hibákat, én úgy gondolom, hogy egy esélyt mindenkinek adni kell. Persze megcsalás és megcsalás közt is van különbség, nem mindegy, hogy valakinek szeretője van a párja melett vagy kapcsolata.
2009. jún. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!