Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már elfogadott dolog felezni a hàzimunkàt, és nem
ördögtől való dolgot várok el, ugye?
Figyelt kérdés
Már volt amikor megjártam ezzel kapcsolatban , azóta ez alapfeltétel nálam párkapcsolatban. Természetesen a költségeket is felezzük, nem várom el, hogy bárki eltartson.
10! Szerintem azért, mert ha egy férfi nem képes takarítani, akkor az inkább él mocsokban, és az szerintük (és szerintem is) jóval lelombozóbb, mint egy olyan férfi, aki tud magáról gondoskodni, és nem szorul egy második anyucira.
2021. okt. 29. 21:27
12/19 anonim válasza:
11 persze ha egyedül él de én ugy gondolom ha ott vagyok nöként az èn feladatom ezért nem értem miért kell kiakadni 😂 magam nevében beszélek nem máséban
2021. okt. 29. 21:36
13/19 anonim válasza:
Azért, mert 2021-ben nincs ilyen, hogy nőként a nő feladata a házimunka. Ha mindkettő dolgozik, akkor igenis úgy igazságos, ha felezik. Az más, ha mindkettőjüknek megfelel egy bizonyos felosztás, de akkor sem kell kivetíteni ezt a divatjamúlt világnézetet minden nőre, és természetes dolognak beállítani. Mindemellett tiszteletben tartom, ha valaki önszántából megcsinálja az összes házimunkát maga, mert neki az úgy jó, de ne tegyünk úgy, hogy ez a világ rendje.
2021. okt. 29. 21:40
14/19 anonim válasza:
1. Én nem akarok dolgozni, nyilván munka mellett màs😄
2. Direkt azzal kezdtem hogy ez az én egyèni vèleményem én igy szeretek élni ki beszélt a többi nőről? Tanulj meg olvasni
2021. okt. 30. 13:13
15/19 anonim válasza:
“ ugy gondolom ha ott vagyok nöként az èn feladatom” ez általánosítás. Ha azért gondolod, hogy neked kéne csinálni, mert nő vagy, azzal bevonod a nemet a dologba. Én tudok olvasni. Inkább te tanulj meg fogalmazni.
2021. okt. 30. 13:25
16/19 anonim válasza:
De azt nem mondtam hogy más nőnek is igy kellene èlnie 😀
Engem nem èrdekel mas hogy éli az èletèt èn a hagyomanyos életet szeretem. És mivel erről szolt a kèrdès leirtam a véleményem. Nemtudtam hogy csak a feministák írhatnak😳
2021. okt. 30. 13:34
17/19 anonim válasza:
De értsd már meg, ha a nemedre hivatkozol, hogy miért te csinálod, vagy akarod csinálni, azzal nemi kérdést csinálsz belőle. Ha én azt mondom, hogy nőként az én feladatomnak érzem, hogy kereket cseréljek, az furán hangzik. Ha az én feladatomnak érzem, akkor azt mondom, hogy én cserélem a kereket. Nem mindegy hogy fogalmazol, mert igenis számít. Lehet, hogy neked nem, de attól még mást jelent.
2021. okt. 30. 13:58
18/19 anonim válasza:
"7-mert férfiatlan."
És mégis miért férfiatlan? AKi egyedül él, az eldobálja a koszos tányérokat, mert derogál neki elmosni? Amúgy ha a mosogatástól eltűnik a férfiasság, akkor az soha sem létezett.
2021. okt. 30. 14:52
19/19 anonim válasza:
" ha ott vagyok nöként az èn feladatom"
És miért érzed így? Komolyan érdekel. Van olyan, hogy "mosogatási gén"?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!