Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a legnagyobb dolog, amiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb dolog, amiről le kellett mondanotok a párotok kedvéért? Megbántátok?

Figyelt kérdés

2021. okt. 22. 09:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Az egyetemről. Megbántam, szakítottam és felvételiztem. Jó döntés volt.
2021. okt. 22. 11:36
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

A rövid hajról

Jobban nézek ki seggig érő hajjal, de hatalmas nyűg

2021. okt. 22. 11:47
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Harmadik gyerekről, mert nem akar többet.
2021. okt. 22. 12:02
 14/23 anonim ***** válasza:
46%

Gyerekről :(

Neki már van előző kapcsolatból 2 , több nem férne bele anyagilag és így nem akar többet.

De nekem igy nincs gyerekem.

2021. okt. 22. 12:11
 15/23 anonim ***** válasza:
98%

én nem mondanék le számomra fontos dolgokról senki kedvéért.

annyit egyetlen pasi sem ér, meg semmilyen szerelem.

2021. okt. 22. 12:19
 16/23 anonim ***** válasza:
56%

A bulizásról, piálásról - ribiskedésről...

sajnos korábban nagyon szerettem bulizni meg inni, és olyankor ráadásul (nem szándékosan, én nem is tudtam ezt sokáig) hát elég kacér vagyok.

Megbántam-e? Hát elég nehéz volt, meg volt belőle sok feszkó, de utólag rájöttem, hogy jogos.

Nem mondom, hogy néha nem jut eszembe, de lehet ezek nélkül is élni.

2021. okt. 22. 12:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondtam le semmi különösről, hasonló értékrenddel és gondolkodásmóddal rendelkezünk.

Nem is viselném el, ha valaki meg akarná mondani, hogy mehetek-e fodrászhoz vagy nem, találkozhatok-e valamelyik barátnőmmel/barátommal vagy nem.

2021. okt. 22. 12:53
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
Arrol, hogy estenkent a nappaliban mongol rockzene szoljon.
2021. okt. 22. 12:59
 19/23 anonim ***** válasza:
90%
Budapesten akartam élni, számára az a világon kb az utolsó hely, ahova költözne. Bp-től 50 kilométerre élünk egy településen. Nem bántam meg, így, hogy gyerekeink lettek, én is úgy érzem már, hogy sokkal jobb itt.
2021. okt. 22. 16:06
 20/23 anonim ***** válasza:
93%
Fél évig a munkámròl. Kijöttünk külföldre, mert ez volt a vágya (ösztöndíjjal), én még aklimatizálódom, gyakran gondolom, hogy nem volt jó döntés, de nem sokára megyünk haza és újra tudok munkát keresni.
2021. okt. 22. 16:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!