Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már nagyon féltékenye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már nagyon féltékenyek arra akit szerettek, mert láttátok hogy más megkörnyékezi?

Figyelt kérdés
Hogy nyugtattátok magatokat?
2021. okt. 20. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Azert mert más megkornyekezi nem. Csak ha a parom viszonozza.

Amig masnak csak a nyelve log utána addig buszken vállalom hogy velem van.

De amikor kikacsintgat a masik a kapcsolatbol vagy viszonozza az már nekem megalazo es akkor már elsullyednék viszont, hogy vele vagyok. Az ilyenekkel nem is igen mutatkozom es a barataimnak sem mutatom be. Engem rohognének korbe.

2021. okt. 20. 14:21
 2/16 anonim ***** válasza:
22%

A jelenlegi páromrol speciel kamuzok a bnoimnek es egy masik aracra mondtam hogy a baratom. (Egy haverommal megdumaltam hogy jatsza meg, hogy egyutt vagyunk), mert ő viszont nem startol a bnoimre, mint ahogy a baratom tette, hogy nekiallt őket like olni. Az ilyeneket en egyenesen letagadom..es nem is hosszu tavu eletkepes a kapcsolat egy ilyennel.

1.voltam

2021. okt. 20. 14:24
 3/16 anonim ***** válasza:
47%
*másik srácra
2021. okt. 20. 14:26
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Hát 1-es, 2-es ez szánalmas.
2021. okt. 20. 14:40
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező miért kéne féltékenynek lenni? A csaj nem a pasid. Ergo a csaj tettei nem a pasid tettei. Ha ő nem viszonozza akkor?

Ha viszonozná akkor az addig lenne kapcsolat még annak is aki megbocsajt tipikus iskolapéldája 1-es, 2-es ez nem szerelem ott már bizalom nincs csak kedvenc játék macko rejtegetése a barátnői elől de a macko miatt hogy nehogy uj like-olja őket.

Ez a kérdés miért felnőtt párkapcsolatban van és miért a szerelem kategoriaban? Ez inkabb párkapcsolati probléma de tini kategoriaban.

2021. okt. 20. 14:44
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

* hogy nehogy like-olja őket.

Bár önmagában a like sem megcsalási helyzet de lehetoseg a megcsalasra. Es ha sorozatba ezt csinalja akkor nem tarsat keres mert valoszinuleg mikor teged valasztott akkor is likeolt melletted tobb csajt is.

2021. okt. 20. 14:46
 7/16 anonim ***** válasza:
15%

Azok a szánalmasak, akiket nem lehet vállalni. En így vagyok ezzel.

A szanalmas az amikor a bnoimre startolnak. A bnoim dobják a fran.cba az ilyeneket (nekik van normalis párjuk),meg én is.

Illetve a jelenlegi barátom igy nem lesz bemutatva es tiltva is van a közössegin.

Van még egy dobása megmutatnia azt, hogy Férfi e vagy egy görény marad. En igy vagyok vele. Most csak a szabályokat fektettem csak le neki.

2021. okt. 20. 14:54
 8/16 anonim ***** válasza:
15%

6#kizarolag a bnoimre utazott. Az még nem is zavarna ha idegenekkel kezdene. de ne a bnoim elott járasson már le...

Az csesztette amugy hogy nem mutatom be. Es igy akarta felkavarni az allovizet. Dehát pont ezert nem mutatom be.

2021. okt. 20. 14:56
 9/16 anonim ***** válasza:
31%

Jol is nezne ki

Szia bnőm, ő itt xy a baratom, tudod, aki likolta tegnap a képed :D na. Vele járok en!:D

Na nee ezt en nem vállalom :D

2.

2021. okt. 20. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

8-as én azt nem értem, ha ilyen a pasid, akkor miért vag ymég mindig együtt vele, és minek tiltogatod meg rejtegeted, nálad komoly problémák vannak.

De igazából azt sem tudod mi az hogy szerelem,mert ez nem az, ez beteges a részedről de nagyon. Ezek alapján ha neked egy görény jó, amugy te se vagy kulonb, mert a másik srácot használod kellék tárgyként.

Ebben csak azt a másik srácot sajnálom.

2021. okt. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!