Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezne az, hogy egy pasit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezne az, hogy egy pasit a nők félnek megkörnyékezni, mert jól néz ki?

Figyelt kérdés
Adott egy 22 éves srác, nincs a külsejével semmi probléma, borosta, barnább bőr, izmos, ápolt jól nyírt haj, tehát látszik, hogy igényes és női szemmel 7-8/10. Van olyan, hogy esetleg félnek vele beszelni és kezdeményezni bármilyen kontaktot a kulseje miatt? Gondolok arra hogy a nő szemében a srác másabb kategória és még sem meri próbálni vagy fél a kezdeményezéstől. Létezne ez a jelenség szerintetek?
2018. szept. 16. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Nem emiatt nem fog kezdeményezni hanem mert a lányok alapból nem kezdeményeznek.
2018. szept. 16. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon tetszene en kezdemenyeznek, siman leszolitanam

19L

2018. szept. 16. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Nem hiszem. Átalában pont ellenkezőleg.

Persze vannak olyan emberek, akik nem mernek kezdeményezni másoknál, nem is kell ahhoz jó kinézni, mert senkinél se kezdeményeznek. Viszont azt látom, hogy azoknál a férfiaknál kezdeményeznek a nők is, akik tényleg jól néznek ki, ahogy fordított esetben is egy jó nőnél több férfi kezdeményez, mint egy kevésbé jó nőnél. A másik dolog meg a kisugárzás, ha valaki távolságtartó vagy annak tűnik, annál szintén kevesebben próbálkoznak. De ha jól néz ki, ad magára, akkor még náluk is van, aki próbálkozik. Szóval erre csak azt tudom írni, hogy nem biztos, hogy annyira jól nézel ki, mint azt gondolod vagy eléggé távolságtartónak tűnsz.

Egyébként meg miért azt várod, hogy téged környékezzenek meg a nők, nem inkább neked kéne megkörnyékezni a nőket, legalábbis azt, aki neked bejön?!

2018. szept. 16. 21:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen. Rólam lenne szó. Mertem erre következtetni, mert 4 barátnőm volt eddig, és mind a 4 kezdeményezett nálam, az egyikojuk pár hét után bevallotta hogy nagyon félt tőlem eleinte, mert így gondolta hogy az a hobbim hogy lefektetek lányokat és dobom őket. Nemrégiben ismét szingli lettem és egy lány áthívott magához, mondta hogy benne van a pakliban hogy lefekszünk de ő kapcsolatot akar és fél attól hogy átmegyek, lefekszünk és többet nem lát engem. Ez volt 3 hete. 2 hete egy buliban láttam egy régi ismerős lányt, de nem beszéltünk se semmi, 2 napra rá rám irt hogy találkozhatnánk csak nem mert odajönni élőben, így inkább irt nekem. Egy másik régi férfi ismerőssel is összefutottam pár napja és ő azt mondta hogy anno 1.5 eve is azt gondolta rólam hogy én jövök megyek mindig és ebből és a kinézetemből kifolyólag azt gondolta hogy én nem vagyok képes 1 éves kapcsolatra(mert most lett vége és ez volt a tema) hisz biztos váltogatom a nőket. Egy jó barátommal őszintén megbeszélünk dolgokat és ő mondta ezt hogy manapság elég elenyésző a nők száma az életemben, és biztos azért mert félnek próbálkozni, hisz szerinte jól nézek ki, hetero szemmel is latja valamennyire egy másik férfin hogy mennyire jóképű.

Nem akarok nagypofájúnak vagy nagyképűnek tűnni, se fényezni magam, amiket leírtam megtörtént dolgok, anonim oldalon felesleges bárki szemében is nagyobbnak tűnnöm. Csak feljött ez a téma, és gondoltam megkérdezem az itteniek véleményét is.

A kisugárzás az lehet neha "fura". Sokszor hallottam másoktól hogy mintha ölni tudnék a nézésemmel, de teljesen társaságkedvelő ember vagyok, ha beszélgetésre vagy bármilyen formájú kapcsolatba kerülök másokkal akkor rögtön látják hogy barátságos és nyitott vagyok.

2018. szept. 16. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Lehet ebben valami, amit írsz, hogy a nézéseddel, a kisugárzásoddal lehet a gond, amit te saját magadon nem veszel észre, de mások igen.

Egyébként szerintem nekem is lehet egyfajta távolságtartó kisugárzásom vagy nem tudom, mert párszor volt, hogy valaki utólag vallota be, hogy nem mert nálam kezdeményezni, vagy van, hogy nem éppen pozitív dolgokat gondolnak rólam, aztán mikor megismernek ez természetesen megváltozik. Régebben nekem rendesen rosszul esett, hogy ránézésből ítélnek, pedig valójában kedves, barátságos, társaságkedvelő ember vagyok és nem szoktam embereket reggelizni. :D

Szóval ha nem a külsőddel, akkor a kisugárzásoddal lehet a gond, de ilyen esetben kezdeményezz te és mutasd meg, hogy nem olyan vagy, mint amilyennek tűnsz.

2018. szept. 16. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálam pl. lenne ilyen, hogy nem mernék kezdeményezni, mert már túlságosan az ideálom lenne. Ehhez képest a barátom barnább bőrű, meg hozzá a markáns arcú.

24/N

2018. szept. 16. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:

sok év tapasztalata azt mutatja,hogy 5/10es nők felett nem kezdeményeznek,csak akkor ha napi kontaktban vagytok.

a 6-7esek akik már jobb fajta átlagosok el vannak látva udvarlókkal így ritkán kell nyitásra fanyalodniuk.

8 felett meg szabályos udvartartásuk van és idejük sincs nyitni.

ettől függetlenül sok múlik rajtad is.

mert én elég jó pali vagyok,de van egy "ne szólj hozzám" attitűdöm,ami lejön és észrevettem hogy eléggé nőriasztó.

de ha éppen jó kedvemben vagyok akkor volt sokszor,hogy megszólítottak,vagy szórakozó helyen meghívtak piára jó csajok is.

2018. szept. 17. 00:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Na igen. :D ez a ne szólj hozzam lehet a probléma fő forrása. Gondolok itt arra hogy Sokszor megesett már hogy csak netén mertek írni a csajok hiába látták élőben. Bar igen, inkabb nekem kellene kezdemenyezni, meg is történt neha a dolog de java részt fordított a helyzet.
2018. szept. 17. 07:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem. Ugyanúgy ahogy fordítva sincs olyan egy lány "túl szép" és azért nem kezdeményeznek nála. Mindig lesz aki fog kezdeményezni.

Az első 4-5 kapcsolatomban a lány kezdeményezett.

Olyan van, hogy az adott férfi/nő nem mer kezdeményezni, de az saját maga miatt van, nem azért mert a másik túl jól néz ki.

2018. szept. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!