Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különleges pillanat egy idegen sráccal?
Kb. 1 éve láttam meg egy vadidegen srácot egy pláza üzletében. Ahogy megláttam, ő is meglátott engem és ez egy olyan pillanat volt, aminél azt éreztem, mindketten ugyanazt érezzük. Total olyan volt, mintha ismerném régről, sőt, mintha álmodtam volna vele már többször is, és mintha régen szerelmes lettem volna belé. Mélyen néztünk egymás szemébe másodperceken keresztül. Olyan volt, mintha ő is ugyanezt erezte volna, főleg hogy utána még többször nézett rám. Iszonyú ismerős volt a nézése, a szemei. Velem ott volt a párom, akivel friss házasok voltunk, ő meg mint kiderült inget keresett az aznapi esküvőjére (hallottam az eladót). Biztos vagyok benne, hogy ha nem lettünk volna foglaltak, beszélgetésbe elegyedünk, de nem így történt. Annyira különleges érzés volt, hogy azóta is sokszor eszembe jut, hogy mégis miért érezhettem vele kapcsolatban ezt. Gondolkodtam azon is, lehet a múltból ismerem valahonnan, de nem jutott eszembe.. Fogalmam sincs, de biztos vagyok benne, hogy álmunkban már találkoztunk. Nektek volt már hasonló élményetek? Szerintetek el kellene engednem a dolgot, vagy jobban belemélyednem, hátha rájövök hogy kit láttam benne?
28/N
meg ne sértődj, de baromi unszimpatikus, amiket írsz.
friss házasként leállsz szemezni egy vadidegen csávóval, akiről azóta is fantáziálsz, hagyjuk is ezt az ezoszöveget, h. álmodban már találkoztatok, magam részéről ezt cáfolom, aki hisz benne, egészségére... megjegyzem, álmodban egy törpével és ufókkal is találkozhatsz, mert az álmok irracionálisak.
de a legdurvább, h. azt mondod, ha nincs a férjed, ráhajtasz.
szval felmerül a kérdés, mennyire tisztességes ez a szöveg a férjeddel szemben?
mit érezne, ha ezt olvasná?
és húzzuk alá, h. mindezt friss házasként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!