Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál is van olyan hogy a vonzalom fokozatosan alakul ki?
Olvastam itt egy kérdést, aminél a kérdező fogalmazta meg ezt a gondolatot, elég hasonlóan. Innen (is) merült fel bennem. Szóval nem konkrét "eset" miatt kérdezem.
Fiatal vagyok és nincs is túl sok tapasztalatom.
Velem már többször volt olyan hogy valaki eleinte nem igazán érdekelt, aztán valahogy ahogy telt az idő, jobban megismertem, többet láttam, stb . kialakult vonzalom és sok esetben elég erős. De én nő vagyok.
A férfiaknál is van ilyen? Főként (érthetően) férfiak válasza is érdekelne.
Akár úgy hogy időközben a másik félen változott meg valami (akár külső akár belső), akár úgy hogy nem.
Van ilyen? Férfiak ez nálatok is létezik?
Ha igen, mitől függ?
Szerintem most próbálsz kapaszkodni vmiben, h. tovább reménykedhess.
A szerelem a megismeréssel folyamatosan alakul ki és mélyül, nem hiszek a szerelem első látásba, DE a vonzalom, egymásra kattanás már a legelején dologban hiszek...
Abban nem, hogy ha ez nincs meg, majd évek után hirtelen megváltozik.
És ha neked magadon változtatnod kell kívül-belül, mert úgy próbálod a másik figyelmét megragadni, akkor ez nem szerelem.
A szerelem az, ha vki olyannak szeret és fogad el, amilyen vagy. Aki mellett önazonos lehetsz, nem pedig alámész, h. kicsikarj tőle vmi érzelmet.
Lépj tovább...
#11 nem tudom miről beszélsz😅
Írtam is hogy nincs konkrét eset, kíváncsi vagyok.
Bocs a horzsolàsèrt
Azért mert számomra ezt triviàlis kèrdès , amire adott a vàlasz.
Alakulhat ki két ember között idővel vonzalom: igen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!