Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van, hogy évek után is nyomozg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, hogy évek után is nyomozgattok egy nektek tetsző lány után?

Figyelt kérdés
Nézi a Facebookom, instam, linkdinem, de a kapcsolatot nem tudná velem félve felvenni... :/
2021. okt. 12. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor legyen ez:

"Szia Peti, tegnap eszembe jutott, mennyit ökörködtünk kémiaórán. Mi van veled mostanában? Puszi, Kati"

Szóval az a lényeg, hogy miért is kell Katinak évekig kattognia Petin és Petinek Katin, ahelyett, hogy valamelyikük összeszedné magát, és ráírna a másikra? És ha Peti nem elég tökös gyerek ehhez, akkor Katinak miért olyan lehetetlenül nehéz megírni egy 2-3 mondatos üzenetet?

2021. okt. 12. 22:38
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
#10 dettó. Fogalmam sincs, miért szoktam ránézni az illetőre. Abszolút nem érdekel már, régóta nem tetszik semmi rajta... mikor legutóbb rámírt, már nem is válaszoltam, annyira unalmas. Ehhez képest mégis megnézem néha a fészbukját, bennemaradt a mozdulat a csuklómban.
2021. okt. 12. 22:39
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
10. 12. Én is így vagyok ezzel. :D
2021. okt. 12. 22:55
 14/20 A kérdező kommentje:
Azért valamiért csak megnézitek. Ha tényleg nem érdekelne, nem így lenne.
2021. okt. 12. 22:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
2 évig azért néztem, mert levegőt venni is fájt nélküle. Most meg azért nézem, mert szokássá vált,de nem érzem már azt. Biztos szerelmes vagyok a szerelembe, mert keresem magamban azt a régi tüzet, de nincs sehol és hiányzik. Pedig akkor nagyon szenvedtem tőle. Anélkül az érzés nélkül olyan szürkék a mindennapok. Jó volt még egyszer utoljára szerelmes lenni. De kb.ennyi, nem találom már azt az érzést, hiába nézem minden nap, N jön vissza. Tehát lehet az ok a vonzalom, de csak az emléke is, amiért nézegettem. 10-es vagyok.
2021. okt. 12. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
#15 asszem én is így vagyok vele. Nem az adott személy hiányzik, hanem az érzés, hogy akkor még volt valaki, akivel foglalkozhattam, akire gondolhattam.
2021. okt. 12. 23:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem nyomozgatás, megnézi, mint a többi csajét is. Ettől még nem akar semmit.
2021. okt. 13. 07:44
 18/20 anonim ***** válasza:

En is detto, mint a 10.es,!

Nezem, mert egy szokasommá vált.

2021. okt. 13. 07:54
 19/20 anonim ***** válasza:
83%
Emberek mi a szarért vannak azon meglepődve, hogy megnézik mások, amit kiraknak? Főleg, ha ismerik egymást. Azért vagytok regisztrálva ilyen sz*rokra, oda-vissza. Ez nem jelent semmit, csak te szeretnéd.
2021. okt. 13. 10:30
 20/20 anonim ***** válasza:
83%

#19 pontosan. Ha unatkozom, a youtube-on is rákattintok olyan videókra, amik nem is érdekeltek.

A közösségi média által az emberi kapcsolatok le lettek butítva kattintásokra. Kb már semminek nincs jelentősége, mert a kattintás nem kerül semmibe, nem energiaigényes, egyszóval súlytalan lett minden gesztus.

2021. okt. 13. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!