Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajt jelent, ha eléggé különbözünk a párommal, és nem érzem azt, hogy mindent együtt szeretnék csinálni?
Sokszor hallom azt, hogy az igazi szerelmesek elválaszthatatlanok, hogy egymás lelki társai, nagyon hasonlítanak, stb. Vagy pl. ha a szüleimet nézem, ők is mindent együtt csinálnak igazából. De én nem érzem ezt.
Szeretem a páromat, viszont más az életmódunk már kapásból. Én nagyon maximalista, pörgős vagyok, képes vagyok hajnalban kelni, csak hogy mindenre legyen időm. Ő sokáig alszik, és kevés dolgot csinál egy nap, nem tervezős típus.
Nekem az érdeklődésem is kicsit más, pl. én nagyon szeretem a zenét, követek egy csomó sztárt, mindig meghallgatom azonnal az új albumaikat, videoklipeket nézek, ő meg kb. háttérzajnak hallgat csak zenét. Ő a háborús és dokumentum sorozatokat szereti főként, én alapvetően a vígjátékot, fantasy-t, nem bírom nézni az erőszakot.
Én minden nap tornázom, futni is járok, ő is szeret sétálni, túrázni, de nem az a nagyon sportos fajta.
Ilyesmikre gondolok.
Nyilván lehet azért közös nevezőt találni, de ezek miatt sosem fog tudni teljesen közös életünk lenni, vagy legalábbis én nem fogok lemondani a hobbijaimról, hogy mindig csak kompromisszum legyen.
A világnézetünk egyébként egyezik, a jövőképünk is alapvetően, meg azért van 1-2 dolog.
Ti mit gondoltok erről? Mennyire kellene hasonlítani?
Te most a férfi-nő ellentétekről beszélsz?
Velem meg nem jött el futni egy csajszi sem, aki a párom lett volna.(nem 10, nem 20 nőből.)
Azt írod, hogy a jövőképetek és a világnézetetek egyezik, szerintem ez az alapköve egy jó kapcsolatnak. Minden más csak kompromisszum kérdése.
Az én vőlegényem például egy csomó zenét megszeretett, amit mutattam neki, pedig magától biztos nem hallgatta volna meg és fordítva. Szerintem kifejezetten jó, ha különböztök bizonyos dolgokban, mert tudtok egymásnak újabb távlatokat nyitni (persze, ha a másik is vevő rá). Ezek, amiket leírtál, már bocs, le csippcsupp dolgok, ha amúgy minden jól működik köztetek, én nem problémáznék rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!