Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik ezen az oldalon találták meg a párjukat?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 14:09
1/10 anonim válasza:
2x is. Soha többet. Soha. Ha lesz is még egy, akkor jobban odafigyelek hogy olyan embert találjak, akivel normális kapcsolat is lehet.
2/10 anonim válasza:
Hát páromnak éppenséggel nem nevezném. Komolynak indult, de végül csak egy kaland lett belőle. Jobb is így, nem illettünk egymáshoz.
3/10 A kérdező kommentje:
Igaz lehet az, hogy elég problémás emberek látogatják ezt az oldalt rendszeresen?
2021. okt. 10. 14:21
4/10 anonim válasza:
Igen, ráadásul rengeteg a férfi és a troll, emiatt az itteni nők nem is igazán akarnak ismerkedni.
5/10 anonim válasza:
Én is csalódtam itt, habár mink sosem találkoztunk. Ahogy olvasom a válaszokat, lehet jobb is. Játszadozni azt tudnak egyes férfiak, itt, a nőkkel.
6/10 anonim válasza:
Nőként én is csak olvasgatni és beszélgetni járok ide. Ismerkedni meg se itt, se máshol nem szoktam és nem is szeretnék. De elég sok férfi írt már rám ismerkedési szándékkal.
7/10 anonim válasza:
Igen.
Már 7 éve vagyunk együtt. :)
8/10 anonim válasza:
#7: Nekünk meg már a nagyszüleink is itt jöttek össze, nálunk ez már családi hagyomány, csak akkor még máshogy nézett ki az oldal, a Kanadában élő sógorék meg a yahoo answersen, ami majdnem olyan, csak angol.
9/10 anonim válasza:
Nem, de #4 válaszát erősítem meg én is..
21N
10/10 anonim válasza:
Egyszer majdnem sikerült nekem is, de a csaj sajnos csak szexre használt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!