Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel bele lehet szeretni a másikba?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 13:53
1/12 anonim válasza:
Biztos, 200 évvel ezelőtt ezt mondták a család által összeadott felek.
2/12 anonim válasza:
Ha pár - 1-2 - hónap után nem, szerintem nem.
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem. A vonzalom, ami szerelemmé erősödik vagy adott vagy nem. Ha valakihez nem vonzódok az elejétől fogva, nem vágyódok utána, akkor később sem fog jönni.
5/12 anonim válasza:
Ha megismerem, és tetszik az, aki, akkor persze.
7/12 anonim válasza:
Simán. Én évek óta ismertem, az elején még szimpatikus sem volt. 17 éve együtt vagyunk..
8/12 anonim válasza:
Persze. Van sok olyan pár, akik már évek óta mondjuk egy baráti társaság tagjai, aztán később kezdenek egymásra másképp tekinteni. Nem minden szerelem első látásra alakul ki.
9/12 anonim válasza:
Undorodsz tole, de addig-addig varsz, hogy hirtelen beleszeretsz a belso ertekeibe.
Egy faszt. Valami sertett barom lepontozza az igazsagot. Vonzalom vagy van, vagy nincs.
10/12 anonim válasza:
4 hónapig voltam úgy együtt egy sráccal, hogy már az elején se éreztem szikrát, de nagyon kedves és jó volt hozzám, szóval azt mondogattam magamnak, hogy bele fogok szeretni, csak idő kell. 4 hónap után rájöttem, hogy felesleges rabolnom az idejét, sose fogok többet érezni. Szakítottunk is azóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!