Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 18 éves srác lefekszik egy 30 éves nővel, az dicsőség, hogy mennyire ért a nőkhöz. De ha egy 18 éves lány szexel egy 30 éves férfival, akkor őt megvetik, hogy apakomplexusos. Mért van ez így?
10.-nek.
Lehet, ha nincs gyereke, sportol, normálisan étkezik, és nem öltözik sem tini lánynak, sem férfinek.
Ha nem értitek mi a baj azzal, hogy úgy viselkedtek, mint egy éhes óvodás, aki a nyálától csöpögő kezével tapicskolja az étlapot, arra nem tudok mit mondani.
Múltkor rámírt egy ürge, hogy milyen kis isteni finomság vagyok, úgy elnyalogatna (ezt Facebookon a semmiből). Hát nem az volt a reakcióm, hogy örültem neki. Megalázónak, lenézőnek éreztem és végtelenül undorítónak. Szánom az ilyen embert, hiába én vagyok az a réteg, akiért épp megőrül. Egyszerűen éreztem magamban a feszültséget, hogy véresre akarom verni azt a szánalmas, balek pofáját.
14-es de ha az a pasi egy jómodú, jóképű valaki lett volna, gondolom az ötlete sem fikció maradt volna.
Szóval csak a tálalással volt a baj- értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!