Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy veszekedést provokáltatok ki, hogy fájdalommentesebb legyen véget vetni egy kapcsolatnak?
olyan szitukra gondolok, amikor mindketten vagy egyik foglalt, úgysem lehet semmi, de így tettétek ki a pontot, hogy direkt megbántottátok?
megharagudott, nem keresett, te sem őt, és vége.
#5 vagyok, természetesen nem akartam ítélkezni!
Azért írtam, hogy vannak szituációk amikor erősnek kell lenni, pl. mentálisan!
Tudom, hogy van olyan, aki öngyilkossággal fenyegetőzik, vagy egyéb zsarolással, ilyen esetben okosabbnak kell nála lenni.
Lehet hogy csak a provokált veszekedés segít, vagy az se.
Párom kezdett el vádolni de irto aljasan es féltékenykedni es zsarolt a szakitással, mire kiderult hogy ő kezdett ismerkedni a neten es volt is már neki akivel kavarni akart.
Gusztustalannak tartom azt hogy még ő akart bennem bűntudatot kelteni, hogy szakítas után tele legyek önváddal.
Azóta megismertem.
Már tudom azt, ha neki áll engem minősíteni, velem veszekedni, engem elhordani mindennek, akkor ne vegyem magamra mert valójában magáról beszél.
Azért provokál, mert attól fél, hogy ha kidob, borítod a bilit a kapcsolatában. Őt nem akarja elveszíteni, tőled meg szabadulna.
Egyszerűbb kimondani, hogy ennek vége, ne keressétek egymást, és leteszed a nagyesküt, hogy nem kavarsz be neki.
Ha életveszélybe sodornád magadat a szakítással megérteném a taktikázást, de ott sem a "veszekedés kiprovokálása" a megoldás, hanem hetekkel előre eltervezni a menekülést.
Egy-két keményebb kötésű rokon / barát beszervezése, szakítás napján készenlétbe állítása bőven elég, amennyiben nem Magda Marinkó a párod.
De gondolom itt inkább arról van szó, kérdező, hogy nem akarod felvenni a a "szemét" szerepét, ugye?
Nyilván könnyebb úgy szakítani, hogy még te érzed magad sértve kívül (miközben magadban hálát adsz az égnek, hogy megszabadultál a másiktól) de ez egy eléggé aljas, gerinctelen húzás.
Szózal én a mindenféle kamuvita kirobbantása helyett azt javaslom, hogy legyél te is "szemét". Engem is elhordott egyik exem mindennek, amikor szakítottam vele, de mindkettőnk érdeke volt a szakítás. Ezt természetesen nem várhatod, hogy megértse az, akivel éppen szakítasz, de neked irtózatosan nagy kapaszkodó lehet, hogy tudod, hiába anyáz / sérteget stb., tulajdonképpen ez az egyetlen megoldás.
Tudd, hogy vannak olyan ragaszkodó exek, akik egy egyenes "nem akarod veled lenni már" kijelentésen kívül semmiből sem értik meg, hogy vége. Ezért a kis veszekedésterveddel még simán elgályázhatsz éveket egy halott kapcsolatban.
Megéri?
16 én provokáltam
18 én léptem ki, nem ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!