Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy férfi pusztán szívjóságból foglalkozik sokat egy nővel?
17 miért vetítesz bele dolgokat? nem találkozgattam vele, és főleg nem húztam az agyát.
20
kit érdekel te mit gondolsz? ne akard a saját érzéseimet vagy meglátásaimat felülbírálni.
Minek teszel fel kérdést, ha nem vagy kíváncsi a válaszra? Hacsak nem azért, mert van neked saját válaszod, és arra keresel megerősítést? Akkor viszont miért nem úgy tetted fel a kérdést?
Mennyi jóságos ember van itt...:DDD
Én már menekülök a szívjóságos pasiktól. Voltam én már óriási bajban, mert eldugult a kémény és a kazán visszaokádta a füstöt. Már hetek óta kínlódtunk a begyújtással, a kéményseprő nem ért rá, én meg aznap már nem tudtam begyújtani. Ültem fázva, fáradtan és kezdtem rettegni, mi lesz velünk. Így hát azt tettem, amit mindig, ha bajban vagyok: nekiálltam gyakorizni. Na nem a hasznos tanácsok miatt, hanem mert ilyenkor ki kell valahogy kapcsolni az agyamat egy időre. Magányomat azonnal oldotta sok szívjóságos pasi privát üzenetek formájában. Egyikük kérdezte, mi van rajtam. Mondtam neki, hogy egy szakadt melegítő és egy rongyos kabát és nyakig kormos vagyok és baromira fázok. Hogy megvígasztaljon, átküldte, ahogy épp egy szaunában izzad lankadt pöccsel. Gondolom úgy volt vele, hagy gyönyörködjek. Én is sajnáltam, hogy személyesen nem lehetek jelen és nem rúghatom jól tökön és ott legalább melegem lett volna.:DDD Volt szakember ismerősöm, akit felhívtam, de hát nem ért rá se aznap, se másnap. Bezzeg amikor még azt hitte, van esélye a lábam közé bejutni, alap volt az ingyen csatornaásás és fűtésszerelés. Szerencsére van annyi eszem, hogy az ilyen szívjóságos ajánlatokat nem szoktam elfogadni.
Na, akkor szívjóság vs kihasználás. Szívjóság vs szex. Szex vs kihasználás. Szívjóság vs szex.
Még jó hogy vannak kombinációk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!