Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apró hazugságok miatt kéne aggódjak?
Őszintén szólva nagyon jó párkapcsolatban vagyok a párommal már több mint egy éve együtt vagyunk, és ha ezek az apróbb kis füllentèsek nem lennének már azt mondanám hogy minden tökéletes.
Nem vagyok szigorú barátnő, így már ezért sem értem a dolgokat.
Például: még pár hónappal ezelőtt gondoltam hogy meglepem, és megvárom a munkahelye előtt (étterem) akkor még távkapcsolatban voltunk és teljesen nem számított rám. Írtam neki üzenetet hogy még mindig beszél e a főnökèvel, és ő arra igen-t írt, pedig a saját szememmel láttam hogy a főnöke távozott. Volt ott még 2 dolgozó (2 férfi) akik egyben a barátai is és az üvegen belehetett látni hogy jókat beszélgetnek.
Ez annyira rosszul esett, mert soha nem mondtam meg mikor találkozzon a barátaival soha nem szóltam egy rossz szót se ezzel kapcsolatban sőt mikor alig tudtunk együtt tölteni időt akkor is láttam hogy "dupla randira" akar menni legszívesebben vissza mondtam volna de egy rossz szót se mondtam arra se. Soha semmit.
Persze így lebukott, és jött a magyaràzkodàs. Olyan mintha még maga se lenne kèpbe hogy füllent.
Ott láttam hogy nagyon rosszul volt és már könyörgött hogy ne hagyjam el. Nyilván nem csinált rosszat csak nem értem hogy miért nem lehet elmondani hogy "most barátokkal vagyok".
A másik példa ami eszembe jut, hogy titokban rendelt sört estére magának de lebukott. És ez is annyira rosszul esett. Soha nem mondtam rosszat az alkoholra se. Nem egyszer bort is együtt iszogatunk.
Ismer és tudja hogy nem szólok ezekbe bele.
De akkor mégis mik ezek a füllentèsek?? Olyan mintha már krónikus lenne...
Kéne ez miatt aggódjak?
Bízom benne és tudom hogy szeret de kezdek már bizonytalan lenni mivel nem adtam neki okot hogy füllentgessen folyton. Olyan kellemetlen.
Bocsánat ha hosszú lett, köszi vàlaszokat:)
miért kéne arról beszámoljon v. engedélyt kérjen, h. sört rendelt?
távkapcsban éltek, de a főnökét rögtön felismerted, sőt ismerted, és kiszúrtad mikor távozott?
inkább az a beteges, h. mintha nyomoznál utána..
kéretlenül odaállítasz a melóhelyére, és ezek szerint kutatsz utána, megtalálod a sörét.
Nem kell semmi engedély! Pont ezt mondom ha nem jött volna át. Telefon beszéltünk amikor jött a futár és még le is némított amikor át vette a sört. Csak nem értettem hogy ezt miért kell, úgyse mondanék rá semmit.
A főnökét ismerem. Nem kutattam, hanem ott akartam meglepni mivel ha meglát valakit a lakásba biztos "szivrohamot" kap mikor nem számít senkire.
Persze nem is vártam jelentést. De akkor ezek szerint nem kell ez miatt aggódni hogy később nagyobb baj dolog lehet.
Köszi a válaszokat
Te is eleg tapados lehetsz. Mindenrol faggatod basszus, mint egy kopo, ezutan meg jobban fog titkolozni.
Am valoszinu az van amit elottem is irtak, egyszerubb egy rovid igent irni mint leirni s munkatarsak nevet es hogy bocsi de meg dumalgatnak kicst, majd te surgeted, hogy mukor jon mar haza stb. Mint egy feleseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!