Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme ismerkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ismerkedni egy nővel, ha közben másik nőre gondolok?

Figyelt kérdés
Szeretek egy nőt akinek van barátja, de tudom hogy nem közömbös irányomban. Pár hete megismertem egy másik csajt, akit meg is kedveltem hamar. Van értelme próbálkozni a lánynál, ha még mindig a másikra gondolok?
2021. okt. 4. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy nem vagy közömbös számára? Bevallotta, tett rá utalást vagy a viselkedése, testbeszéde árulkodó? Milyen a viszonyotok? Valahogy tudasd vele mit érzel, de persze ne tolakodóan. Még jól is elsülhet, egy próbát megér... ha már úgyis nehezen megy ki a fejedből. Legalább megszűnne a "mi lett volna, ha...?"a fejedben, ha pedig nem jönne össze, elöbb-utóbb túl tudnád tenni magad rajta és úgy tudnál ismerkedni más nökkel, hogy nem ködösíti el az agyad az előző lány.
2021. okt. 4. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Nincs értelme, mert azt a nőt fogod tönkre tenni akit csak talom csajnak gondolsz.

Addig ne akarj ismerkedni míg nem vagy túl a másikon.

Amugy meg észre fogja venni a nő és garantálható hogy kapsz egy jó kiosztást tőle hogy mégis mit képzelsz ő nem egy ürítőkehely ahova időnként beteheted.

2021. okt. 5. 07:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne tedd tönkre azt a másikat. Legyél becsületes.
2021. okt. 5. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!