Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme ismerkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ismerkedni egy nővel, ha közben másik nőre gondolok?

Figyelt kérdés
Szeretek egy nőt akinek van barátja, de tudom hogy nem közömbös irányomban. Pár hete megismertem egy másik csajt, akit meg is kedveltem hamar. Van értelme próbálkozni a lánynál, ha még mindig a másikra gondolok?
2021. okt. 4. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

nincs

honnan tudod, h. nem közömbös, akit szeretsz?

2021. okt. 4. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nincs. Ezzel önmagadat és a másik nőt is becsapnád, ha ló helyett szamárnak használnád.
2021. okt. 4. 21:17
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem van, el tudná feledtetni a másikat idővel. (Akarnál olyan nőt, aki a pasija mellett más iránt érez? Veled is megtenné...)
2021. okt. 4. 21:20
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Valahogy előbb túl kellene lépned a másik lányon.

Az a baj, mivel azt érzed, hogy neki is vannak érzései irántad, így nehéz lesz lezárni.

Valójában még reménykedsz, hogy lehet vele valami.

Ezt kéne magadban elfogadnod, hogy nem.

2021. okt. 4. 21:26
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is hanyagold a dolgot nem akarsz harmadik kerék lenni, vagy szétrombolni egy kapcsolatot.
2021. okt. 4. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Hát nő létemre nem hangzik túl bíztatóan, hogy megkedvelted az új csajt. Ebben benne van, hogy csak barátilag jön be. Szerintem nem kéne becsapnod azt a lányt.
2021. okt. 4. 21:35
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Ha szereted, akkor elcsábíthatod. Megpróbálhatod. A másik lány meg jó lesz búfelejtőnek, ha nem jön össze az elsőszámú
2021. okt. 4. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Van, ismerd meg közelebbről, hátha sikerül elfelejtened azt a másik lányt. Nem azt mondom, hogy gyere vele össze, hanem csak beszélgessetek, találkozzatok. Ha még úgyis a másik lányra gondolsz, akkor pedig ne hülyítsd tovább.
2021. okt. 4. 21:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szeretsz egy nőt, akivel nem alkottok egy párt. Jó eséllyel idealizálod is rendesen és a valóságban közel sem olyan, amilyennek látod. Érdemben megismerni valakit csak kapcsolatban lehet.

De: vállald fel vele szemben az érzéseid, nyilatkoztasd meg, akkor egyértelművé válik a helyzet. Vagy pozitív, vagy negatív irányban el fog dőlni, de így mindenképpen csak szenvedsz.

Ha nem akar tőled semmit, akkor meg próbálkozhatsz a másik lánynál... vagy másnál. De legalább továbblépsz egy értelmetlen ragaszkodásból. Mert ez jelenleg az.

2021. okt. 4. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mond el a nőnek, hogy szereted és, hogy ő mit szeretne tőled. Ennek függvényében tudsz dönteni, hogy melyik irányba indulj. A válasz után egyértelműen tudni fogod, hogy vele alkotsz egy párt, vagy adj e esélyt az új lánynak.
2021. okt. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!