Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális közel egy év után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális közel egy év után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 27 éves nő vagyok a párom 3 évvel fiatalabb tőlem.

Közel egy éve vagyunk együtt, úgy érzem ő az igazi. Mindenben tökéletes számomra. Sosem volt még senkivel ilyen jó a szex. Viszont az utóbbi időben részéről egyre kevesebbnek találom a közeledést. Puszil csókol simogat, de még sem kezdeményezi a szexet.. amit én 1-2x meg is jegyeztem neki, mert az én libid még mindig az egekben… ha kezdeményez akkor sem úgy, mint eddig régen pl hosszan kényeztetett orálisan most már idejét sem tudom mikor volt ez pedig tudja, hogy nagyon szeretem. Szerintetek van aggódni valóm vagy szimplán elmúlt nála a rózsaszín köd és neki már így kényelmes? Ezek mellett érzem, hogy szeret figyelmes, de a vonzalma mintha lankadt volna🥺

2021. szept. 30. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Rutinná vált a szex. Rutin meg unalmas dolog (még akkor is, ha kellemes). Próbáljatok ki új dolgokat, új helyszíneket, menjetek el wellness szállóba 1-2 hétvégére
2021. szept. 30. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
1 év után mi még alig tudtunk kimászni az ágyból. 😳 Nem mondom, hogy nem lesz jó a kapcsolatotok, lehet, hogy csak egy hullámvölgy, de nem túl bíztató ez így.
2021. szept. 30. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
6%

1-esnek igaza van, változtatni kell.

Vagy....szőrösebb lettél mint "ahol ott áll Gandalf aki azt mondja..itt úgysem jössz át"

2021. szept. 30. 11:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem lettem igénytelen, mindig odafigyelek magamra. Számomra sem érthetô mert én legszivesebben 0-24-ben kényeztetném. Beszéltem már róla vele aztmondja, hogy minden porcikám imádja, de mostanában sokat megy és fáradtabb. ( ami igaz, hogy sokat dolgozik.) 😞
2021. szept. 30. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
modn megn eki,hogy kezdeményezzen szexet vagy te kezdeményed.kocsiban,otthonotokba,welneszezéskor hoteleb szállodába
2021. szept. 30. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Te szoktál kezdeményezni?
2021. szept. 30. 19:30
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
91%
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak, s amikor ez megtörténik, annak a libidó is kárát látja. De nincs minden veszve, mert idővel vissza-visszatérhet még a régi hév ha csak rövidebb időre is.
2021. okt. 1. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Kicsit érdeklődését vesztette. 1 év után ez még korai, valamit találj ki, dobd fel újra.

De ha ezt nem tudod vele leülve megbeszélni, baj van.

2021. okt. 1. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!