Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van mostanában annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van mostanában annyi 30-60éves férfinak 18év alatti barátnője?

Figyelt kérdés

2021. szept. 28. 23:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
24%
10# azért mert te burokban élsz és csukott szemel jársz attól még nem az lesz a valóság amit leírsz.
2021. szept. 28. 23:26
 12/32 anonim ***** válasza:
17%

Értettem, hogy nem ismersz ilyen párt, csak érdekességként említettem.

50 felett volt a manus, ha jól emlékszem. Tehát közel állt a 60-hoz.

2021. szept. 28. 23:26
 13/32 anonim ***** válasza:
17%
Pénz beszél, kislány ugat.
2021. szept. 28. 23:32
 14/32 anonim ***** válasza:
71%
Nincs.
2021. szept. 28. 23:43
 15/32 anonim ***** válasza:
15%
Passz. Én undorodtam attól, aki nálam legalább egy tizessel idősebb volt, nemhogy vonzódjak hozzá. Nem is ismerek olyan párokat, akiknél nagy lenne a korkülönbség és bármelyik fél huszonéves vagy fiatalabb lenne. Harminc fölött is csak néhány ilyet látni.
2021. szept. 29. 00:23
 16/32 anonim ***** válasza:
12%

Ez elég erős kijelentés, tekintve, hogy nem mindenkin látszik, hogy mennyi idős. De remélem nem sértődsz majd meg azon te sem, ha a fiatalok tőled undorodni fognak egy 15 év múlva.

2021. szept. 29. 00:44
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

16

Mindig a korombeliekhez vonzódtam, annak csak örülök, ha nem akar tőlem senkit az, aki a gyerekem lehetne. Annak is örülnék, ha az apám korabeliek leállnának végre, emberileg lehetnek értékesek, de bottal sem nyúlnék hozzájuk.

Egyébként de, az emberek többségén látszik, ha 10 évvel idősebb nálad. Ráadásul ahogy egyesek élnek, még némelyik emberre többet is mondanék, mint amennyi van valójában.

2021. szept. 29. 00:56
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
Mert még hülyék a csajok. Kinek kellene valaki, aki a neméből adódóan valószínűleg amúgy is hamarabb meg fog halni, ráadásul még öreg is? Csak azt érik el, hogy gyászolni fognak, mikor a legboldogabbak lehetnének. Vagy az asszony mellett használják őket lyuknak. Ritka a nagy korkülönbséges értelmes kapcsolat. A nagyja csak egy hülye fétis manifesztációja.
2021. szept. 29. 01:01
 19/32 anonim ***** válasza:
7%

Igen, az emberek többségén tényleg látszik a kor. Rajtam szerencsére nem, szóval ebből a szemszögből nézve nem tudok nyilatkozni.

"csak örülök, ha nem akar tőlem senkit az, aki a gyerekem lehetne."

Más dolog, ha nem akar, és más dolog, ha undorodik.

Elnézve a nőket, hogy mennyire érzékenyek a külsejükre, nem hinném, hogy kicsit sem érintené meg őket az, hogy undorítónak tartják a fiatalok őket.

2021. szept. 29. 01:07
 20/32 anonim ***** válasza:
7%

Nekem 30 évvel idősebb a barátság extrákkal pasim - és nem a pénze miatt, mert az nincs neki.

Viszont egy varázslatos, elképesztően művelt, jó humorú, tapasztalt, szexorientált, ember - a szó legnemesebb értelmében!

2021. szept. 29. 05:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!