Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba?
Van egy lány barátom akivel kb 1-2 éve kezdtünk el komolyabban barátkozni, mindig ismertük egymást, mert jó haverom volt az öccse, de valahogy mi sosem beszélgettünk, hülyének gondoltuk a másikat gyerekkorunktól fogva egészen gimnazista korunkon át.
De most, hogy jobban megisertük egymást (kb 2 éve beszélünk szinte mindennap) nagyon jó barátok lettünk, konkrétan mindent elmondunk a másiknak, még olyan dolgokat is amiket senki másnak, nagyon sokat nevetünk, megértjük egymást, ugyanazok a céljaink amiket kitűztünk magunk elé, hasonlóképpen élünk, és rengeteg közös dolgunk van, tényleg nagyon azonos személyiségek vagyunk, és ezáltal a legjobb barátok lettünk, mindent elmond nekem, és mindig számít rám, érzem hogy fontos vagyok neki, és egy biztos pont vagyok az életében akire számíthat.
Ott van a bibi, hogy elkezdtem valamit érezni, egyszerüen annyira tökéletes, olyan jó ember, olyan gyönyörű, és annyira okos.
Mostanában folyton rá gondolok, amikor meg látom összeszorul a mellkasom, és alig bírok levegőt venni, ha bele nézek a szemébe elszédülök, és csiklandozást érzek a hasamban... Nagyon furcsa érzés, sohasem éreztem még ilyet senki iránt. Azt hiszem beleszerettem, de nem akarom, hogy tönkre mennyen a barátságunk emiatt. Mit tegyek? Valaki tudna segíteni? Tökre szégyenlem magam. :( 24F
Az a barátság máris tönkre ment, és soha nem lesz a régi. Azt tudod csinálni, hogy ráhajtasz, és vagy sikerül, vagy vége lesz. Alternatív lehetőség, hogy anélkül lesz vége, hogy bármi is történt volna.
Olyan biztosan nem lesz, hogy egy nap arra ébredsz, hogy már nem vonzódsz hozzá, és minden vissza a régibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!