Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ez?több lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez?több lent

Figyelt kérdés
nem rég szakított velem a párom mert nem vagyok még 18 . azt mondta hogy jobb ha egyelőre csak barátok leszünk de talán pár év múlva újra megpróbálna velem .azt is mondta hogy egyelőre nem akar másik nőt... de még nem lenne esetleg újra kapcsolatba velem addig még talán lehet neki egy másik barátnője . nekem is azt mondta hogy szerezhetek újat is ... nem igazán tudom mit akar ezekkel mondani valami azt súgja hogy pár év múlva újra a párom akar lenni .

2021. szept. 25. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Azt sugallja valószínűleg, hogy most van kilátásba valaki, de lehet vele nem jön össze, akkor szívesen visszamenne hozzád, ha esetleg nem sikerül. Szerintem ezt sugallja...

A helyedbe elhajtanám a pics*ba most is meg pár év múlva is :D

2021. szept. 25. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Madaretetes zajlik
2021. szept. 25. 11:14
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
A guminő szerepét osztotta rád. Amikor szüksége lesz rá, előkap, addig csak pihenj a szekrény aljában.
2021. szept. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!