Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyönyörű nőt vett feleségül a mozgáskorlátozott férfi, mit gondoltok erről?
Néztem róluk szóló dokumentum filmet és meg kell jegyezni hogy a srác iszonyatosan vicces, intelligens, kedves, és annyira hihetetlenül pozitív hogy én is megkedveltem mint ember.
Még a kellemetlen témákat is olyan laza, könnyed humorral oldják meg vagy hogy ki mit szeret a másikban.
Őszintén szerintem valóban szeretik egymást.
Ti hogy vélekedtek erről, ez megdönti az incelek azon állítását hogy csak a külső meg pénz számít?
Leragott csont....
Dollarmilliomoskent en is le tudnek akasztani egy csajt :)
"Ha kiulne barmelyik incel egy padra es nezne az elotte elhalado parokat, akkor maga is talalna szamtalan cafolatot az osszeeszkabalt erveire"
Egyszer lattam eletemben egy ilyen "cafolatot", meg Magyarorszagon, 2013 kornyeken...
Ugye a kivetel erositi a szabalyt, nem alkotja a szabalyt.
37F incel
Mégegyszer kérdezem:
Cicciolina b@szott egy lóval. A te logikád alapján tehát a nők aberrált zoofil perverzek, akik lovakról fantáziálnak?
Akik szerint ez egy igazi szerelmespár, az teljesen idióta.Teljesen egyértelmű, hogy ez a nő fizetett színész.Azt nem állítom, hogy barátság sincs köztük, de ők nem egy pár.
Alapból az röhejes, ahogy állítólag megismerkedtek.A nő meglátta ezt a gyerektestben élő, mozgásképtelen férfit egy videóban, majd azonnal írt neki egy emailt, hogy meg akar vele ismerkedni?Ezt a hülyeséget bárki elhiszi?Majd elutazott az ország másik felébe, hogy 0-24-ben ápolhasson egy magatehetetlen embert?Mindezt őszinte szerelemből, érdek nélkül, persze.Az is nagyon furcsa, hogy ráadásul ennek a csávónak ez már a 3. jó csaj barátnője, nem is az első...
Azért hagyjuk már...Mikor teljesen jóképű, egészséges férfiak nem találnak maguknak párt még keresés ellenére sem, mert mondjuk nagyon alacsonyak, ezért az sma-s csávóérr meg tülekednek a modell külsejű nők...Aham.
Ráadásul ez a jelenlegi nő atletizált régebben.Össze is illik ezzel a pasival még inkább.Ja, mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!