Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves férfiak! Mi alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Mi alapján lesz egy nő különleges számotokra?

Figyelt kérdés

Arra gondolok most, hogy sok helyen olvasom itt is, meg én is ezzel találkozom, hogy a férfiről, akivel randizok kiderül, hogy inkább csak a szex érdekli, de nem tervez velem komolyan. Mintha manapság senki sem akarna komolyat, hangzik gyakran a megállapítás. De ha ez valamennyire igaz is, mi alapján döntitek el, hogy ki lesz különleges és ki az, aki csak arra kell?

Például, hogy mennyire adja magát könnyen a másik, közös érdeklődési körök, szépség, vagy ez mitől függ?

2021. szept. 20. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%

Pl.: [link]

Vadászik, autóversenyzik, énekel, ír, cégvezető, anya, feleség, NŐ,...

2021. szept. 20. 21:15
 2/15 A kérdező kommentje:
Ha komolyan gondolod, akkor azért ez elég unrealisztikus :D
2021. szept. 20. 21:17
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

A vadászat miatt abszolút kuka a nő. Bocs egyes.

A férfi akkor néz rád igazi nőként, ha meg akar állapodni.

Istennő is lehetsz, ha épp rosszkor találkoztok.

És egy fúria is, ha pont akkor üt szöget a fejébe az igény egy komoly kapcsolatra.

Rosszkor találkoztál az adott pasival.

2021. szept. 20. 21:25
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

ha nem néz levegőnek, emberként viselkedik velem, és kedves keresi a társaságom

f/28

2021. szept. 20. 21:26
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Ne legyen plázacica,legyen szép a mosolya és lássam rajta,hogy tud annyira kedvelni/szeretni ahogyan én őt.
2021. szept. 20. 21:33
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
Ha már válaszol a társkeresőn, az már számomra eléggé különleges.
2021. szept. 20. 21:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Pasitol/Férfitól függ, épp kit keres, mire van szüksége. Női oldalról mondom, amit tapasztaltam. Bejöttem neki, szex is volt, külsőre is és belsőre is vonzónak tartott. Azonban olyan életszakaszban van, hogy nem tart ott, hogy egy komolyabb, megfontolt típusú nővel éljen. Helyette egy kevésbé szép, de szabadabb elvű lányt választott, akivel feltételezem emiatt jó a szex és mellé megvan az életvitel, ahol nem kell gondolkodnia, jófiúnak lennie.

És emellé ott vannak azok a férfiak, akik pedig pont azért keresik a társaságom mert már elegük van a kislányos meggondolatlan csajokból, szeretnének valódi társat, komolyabb szinten.

Tehát mindkét férfinak különleges lehettem volna, de az ő adott helyzete határozta meg, hogy valóban azzá válok vagy sem.

2021. szept. 20. 21:44
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha domináns, de tud lenni kedves is, ha hajlékony a lába, pl.
2021. szept. 20. 22:36
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

Én csak komoly kapcsolatot keresek szóval nincs olyan hogy csak arra kéne. Nekem akkor lesz egy nő különleges ha mint legjobb barátok tudunk együtt szórakozni és mellette hasonlóak a céljaink.

21/F

2021. szept. 20. 23:22
 10/15 anonim ***** válasza:
29%
Otthon bámulatos anya, a konyhában igazi séf, az ágyban egy vadmacska.
2021. szept. 21. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!