Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek vannak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak olyan lányok akik azért nem jönnek össze olyan fiúval akivel lehetne komoly kapcsolatuk, mert inkább kalandozni akar?

Figyelt kérdés

Szóval ha van egy fiú aki komolyan gondolja a lánnyal. De a lány nem akar vele összejönni mert ő még inkább kalandozni akar vagy barátot de olyat akivel tudja hogy valószínüleg nem fog sokáig tartani csak élvezetet akar?

Lézetik ilyen szerintetek?

2021. szept. 19. 21:23
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
Inkàbb felnőtt nőben ismerek ilyet. A kislànyok inkàbb màs miatt csaponganak.
2021. szept. 19. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő egyszerűen nem téged akar. Ne vedd magadra, ettől nem vagyok rossz ember, vagy kevesebb férfiként, csupán neki nem te vagy az úgymond igazi. Az emberek általában leállnak a kalandozással, ha van valaki, akivel el tudják képzelni a jövőjüket. Te hiába akarsz komoly kapcsolatot vele, ha ez nem kölcsönös.
2021. szept. 19. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha kalandozás alatt azt érted, hogy világkörüli útra való indulás kiegészítve mindenfélével (önkénteskedés, nyelvtanulás, extrém sportok), akkor igen, anno huszonhárom évesen pont ezért nem jöttem össze egy sráccal, mert őt az ilyesmi nem érdekli, én meg nem mondok le ilyesmiről senkiért.
2021. szept. 20. 00:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, az, hogy te komolyat akarsz, az még messze kevés ahhoz, hogy a másik fél is azt akarjon tőled.
2021. szept. 20. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!