Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akar továbblépni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar továbblépni? Lánykérés, költözés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves vagyok, a párom 24 éves.

9 hónapja vagyunk együtt. Szinte minden nap találkozunk, nagyon bensőséges a viszonyunk. Mikor megemlítettem neki a teljes összeköltözést (nem azt, hogy csak feljárok hozzá minden délután és hajnalban esek haza, mert ez most így megy), akkor elzárkozott. Ő maga él, én anyukámmal. Mellesleg semmi jelét nem mutatja, hogy tervez lánykérést...lassan már 1 éve együtt leszünk és semmi.

2021. szept. 16. 18:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
A költözést megértem, a lánykérést meg minek??? Nem is ismeritek egymást még. Nem, 9 hónap alatt nem lehet megismerni egymást, hidd el nyugodtan. Együtt se laktatok még, 24 évesen 2 évet még simán ki lehet lenni így párkapcslatban, lánykérés előtt. Semmit nem késtél el, hidd el.
2021. szept. 16. 19:24
 12/23 A kérdező kommentje:

én vagyok amúgy a 23 éves

És nem, képzeld, nem vagyunk cigányok :D

2021. szept. 16. 19:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég kérdező, még ott a tojáshéj a popódon, de már házasodni akarsz :D

Nem, értelmiségi emberek manapság nemigen házasodnak 25, sőt 30 éves koruk előtt.

Az olyanok mint te, ők meg azok, akik rontják a válási statisztikákat. Még önmagatokat sem ismeritek, nemhogy egymást. Borítékolható a válás, vagy legalábbis a megcsalás, meg a "vállaljunk gyereket, hátha az majd megmenti a kiégett kapcsolatunkat" című epizód.

2021. szept. 16. 20:09
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
4es.. Rengetegen házasodnak, sokan válnak. Mondjuk te korodban, 3 év után én is nősűltem majdnem, de utána belátás jól tettem,hogy nem.
2021. szept. 16. 20:28
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Aki 9 hónap járogatás után eljegyzést akar, az nem normális. Még együtt sem éltek, de már tudod, hogy életed végéig ő lesz az igazi?

Az összeköltözésnek valóban itt az ideje. Ha ettől is elzárkózik, úgy, hogy nincs rá konkrét oka, meg a közeljövőben nem is szeretne, akkor keress mást, mert nem egy irányba haladnátok.

De normális ember nem fog eljegyezni pár hónap után, az előtt minimum egy-két évet együtt kéne élni. Végül is csak egy ígéretet teszel arra, hogy a következő ~60 évben csak vele leszel, vele alapítasz családot, őt fogod pelenkázni ha demens vénemberkén maga alá csinál. Ilyen volumenű ígéret előtt azért nem árt megismerni a másikat. Ez 9 hónap alatt nem történhet meg, együttélve sem. Aki pár hónap után eljegyez, az olyan is. Valószínűleg nem képes hosszútávon gondolkodni, és az élet más területein is felelőtlen. Vagy csak bazira kétségbeesett valamiért és magához akar láncolni.

Nem is értem hol látsz ilyen elhamarkodott házasságokat, valami nagyon kis elmaradott faluban laksz?

2021. szept. 16. 20:34
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

14es vagyok. Természetesen "beláttam"

Ha érdekel a tanácsom. 1 év együtt lakás után várd a gyűrűt. Tényleg sok szituáció fog adódni, amik próbára tesznek titeket.

Pasi egyáltalán akár valaha is házasodni?

Fura ,hogy egyenjogúság van sőt nők azok lassan, akik megvannak pasik nélkűl is,tehát már-már ők a meghatározóbbak egy kapcsolatban.

Mégis a lánykérés az lánykérés. Néha úgy érzem ha a nő választ kivel kezd kapcsolatot(mert megteheti) akkor ő indítványozhatná a szint lépést(eljegyzés )is.

2021. szept. 16. 20:38
 17/23 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

Talán ez egy gyorsan legyen leánykérés kapcsolat vége??

2021. szept. 16. 20:42
 18/23 A kérdező kommentje:

Megyeszékhelyen élet. Bár van 2 pesti barátnőm is, akik 23 és 25 évesen házasodtak. Nem egy elmaradott faluban.

Ő szerinte elég, hogy így "élünk együtt", mert nem akar sokáig a lakásában maradni. De attól még beköltözhetnék nem? vagy ez nem fura?

2021. szept. 16. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
43%
Hát drágám a csajok csak úgy apránként költöznek a pasikhoz,először fogkefe arclemosó vattakorong, arckrém, aztàn egy fiók egy polc .....és hopp már ott is laksz
2021. szept. 16. 21:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Legalább egy év együttélés után várd az eljegyzést, de inkább több. Ez még édeskevés ahol tartotok. Üljetek le megbeszélni hogy ki mit vár ettől a kapcsolattól. Te valószínűleg komolyabbnak hiszed mint amilyen. A srác egyértelműen visszautasította az összeköltözést, elég vagy neki arra a pár órára is amit együtt vagytok, nincs igénye családosdit játszani.
2021. szept. 16. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!