Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar továbblépni? Lánykérés, költözés?
Sziasztok! 23 éves vagyok, a párom 24 éves.
9 hónapja vagyunk együtt. Szinte minden nap találkozunk, nagyon bensőséges a viszonyunk. Mikor megemlítettem neki a teljes összeköltözést (nem azt, hogy csak feljárok hozzá minden délután és hajnalban esek haza, mert ez most így megy), akkor elzárkozott. Ő maga él, én anyukámmal. Mellesleg semmi jelét nem mutatja, hogy tervez lánykérést...lassan már 1 éve együtt leszünk és semmi.
"23 éves vagyok, a párom 24 éves.
9 hónapja vagyunk együtt. "
Ezért.
Most komolyan ?:D mennyit kéne várni? Kicsit nézzetek szét, rengeteg házasodnak 1 év után.
Vagy legalább összeköltözni...hogy lássuk tényleg működik-e. Mondjuk így is majdnem együtt élünk, de még nem bútoroztunk össze.
1 éve sem vagytok együtt, 25 alattiak vagytok. Minek házasodni?
Vicces, hogy pár hónap után lánykérést akarsz.
"Kicsit nézzetek szét..."
SZétnéztem. Nők az első házasságot 29-30 éves korukban kötik, férfiak 31-32.
Az összeköltözés más.
Én meg pont azt látom, hogy 22-23 évesen mindneki együtt él, 25 évesen meg már család van.
De talán csak én vagyok telhetetlen...
Igen, utolsó, ezért szeretnék elköltözni hozzá, vagy egy közös új lakásba/albérletbe.
"25 évesen meg már család van."
Hol? Ez megint a szelektív látásmód. Csak azt veszed észre, amit látni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!