Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy tetszik?
Van egy nagyon jó képű munkatársam, vagyis felettesem közvetetten, aki nagyon tetszik nekem. Valamelyik nap egy kicsit udvarolt nekem, de én nagyon zavarba voltam, meg amúgyis tudom, hogy semmi esélyem egy ilyen embernél, ezért el is küldtem. A kolléganőim megkérdezték, hogy azért voltam-e zavarban mert tetszik? Mondtam, hogy igen. Nem gondoltam, hogy ez ennyire fel lesz majd fújva, azóta ezen vannak kiakadva, hogy úr Isten, neked tetszik? Meg, hogy mi lesz ha a fülébe jut? De nem oviban vagyunk, minek tagadjam le? Mi van abban, ha tetszik? Tudom, hogy sosem leszünk egy pár, de most akasszam fel magam, ha esetleg megtudja? Biztos nem fognak ezért kirúgni, meg biztos másoknak is tetszik.
Csak komolyan nem értem, hogy ez most mi ez a helyzet? Gimiben nem volt ekkora ügy, ha tetszett valakinek valaki. Engem sosem érdekel, ha tudomást szerzek ilyenekről. Mit tegyek, higy lecsillapodjanak?
Ne törődj itt az irigykedőkkel :) és bent a munkahelyen sem.
Én is észrevettem, hogy jellemző, hogy a munkahelyeken "felnőtt" emberek sokszor úgy viselkednek, mint az ovisok. Pletykálnak, kibeszélnek másokat, rosszindulatú megjegyzéseket tesznek stb... Főleg szerintem az unalmas, de stresszes irodai munkakörökre jellemző, hogy a dolgozók gyerekesen viselkednek, mert így adják ki a feszkót. Mit tudsz tenni? Semmit, kakild le őket.
Nagyon-nagyon kevés munkahely van, ahol ténylegesen szabályellenes a kavarás. Én egy agyonszabályozott, nagy presztízsű oktatási intézményben dolgozom, és még itt is simán összejött néhány pár. Engem is elhívott randizni két kollégám is, semmi nem volt benne az égvilágon. Pedig itt tényleg nagyon "meg vagyunk figyelve", de főleg a diákok védelme érdekében.
#16 talán a srácra irigyek, aki tetszik neked. Itt nagyon sok a megsavanyodott ember.
A munkahelyeden meg simán csak unatkoznak és van téma amin lehet fröccsögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!