Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj, hogy tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó képű munkatársam, vagyis felettesem közvetetten, aki nagyon tetszik nekem. Valamelyik nap egy kicsit udvarolt nekem, de én nagyon zavarba voltam, meg amúgyis tudom, hogy semmi esélyem egy ilyen embernél, ezért el is küldtem. A kolléganőim megkérdezték, hogy azért voltam-e zavarban mert tetszik? Mondtam, hogy igen. Nem gondoltam, hogy ez ennyire fel lesz majd fújva, azóta ezen vannak kiakadva, hogy úr Isten, neked tetszik? Meg, hogy mi lesz ha a fülébe jut? De nem oviban vagyunk, minek tagadjam le? Mi van abban, ha tetszik? Tudom, hogy sosem leszünk egy pár, de most akasszam fel magam, ha esetleg megtudja? Biztos nem fognak ezért kirúgni, meg biztos másoknak is tetszik.

Csak komolyan nem értem, hogy ez most mi ez a helyzet? Gimiben nem volt ekkora ügy, ha tetszett valakinek valaki. Engem sosem érdekel, ha tudomást szerzek ilyenekről. Mit tegyek, higy lecsillapodjanak?

2021. szept. 16. 12:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Semmit. Ha nem reagálsz majd lecseng. Ha felhúzod magad, csak fűtöd a pletykát.
2021. szept. 16. 12:28
 2/17 anonim ***** válasza:
41%
"...munkatársam, vagyis felettesem közvetetten..."
2021. szept. 16. 12:45
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen, az. Nem a főnököm, de adhat nekem utasítást, ez semmit nem jelent. Volt, hogy pont olyan tetszett, akinek én adtam utasítást. Számomra ez jelentéktelen, de a kolléganőim ezért hűháznak, ami már most nagyon rosszul esik, nem értem miért kell kinevetni a másikat, csak mert tetszik neki valaki 😔
2021. szept. 16. 12:54
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Irigység.
2021. szept. 16. 12:59
 5/17 anonim ***** válasza:
41%

ALAP, hogy munkahelyen, munkatárssal nem kezdünk.

Nem lesz kellemetlen, mikor majd a Gizit viszi haza, nem téged?

Vagy összejön a Katival, aki megkéri, hogy téged rúgjon ki, mert nem akarja, hogy az exe is ott dolgozzon?

És a HR? Engedi ezt? Ha igen, nem lehet komoly cég.

2021. szept. 16. 13:04
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Mert örülnek hogy végre történik valami, amin lehet rugózni.
2021. szept. 16. 13:07
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Azt mert rosszindulatúak és szeretnek pletykálni. Ha jót akarsz magadnak, olyanok véleményére adj, akit szeretsz és tudod, hogy jót akar. Mindig lesz olyan, aki rosszat akar, ne hagyd magad, állj ki magadért vagy engedd el a füled mellett.
2021. szept. 16. 13:07
 8/17 A kérdező kommentje:

5-ös te normális vagy?

Be is b@szna, ha azért kirúgnának valakit, mert tetszik neki valaki. Főleg úgy, hogy ezt nem is adtam sosem a tudtára. Már bocs, hogy vannak érzéseim, mindjárt el is ásom magam, vagy beprogramozom az agyam, hogy nehogy tetszedjen valaki aki ott dolgozik ahol én 🙂

2021. szept. 16. 13:44
 9/17 anonim ***** válasza:
36%

8.-nak.

SOK, normális, komoly munkahelyen tilos a beltenyészet. Ha valakik mégis összejönnek, és kiderül, akkor vagy mind a 2, vagy legalább az egyik de el lesz küldve. Főleg, ha olyan beosztásban vannak, ami biztonsági kockázatot is jelenthet.

2021. szept. 16. 13:51
 10/17 A kérdező kommentje:
De milyen beltenyészet? Nem tiszta, hogy sosem lesz köztünk semmi sem? Attól, hogy tetszik, ő meg kicsit udvarolt, az semmit sem jelent. Ennyi volt, ennél nem lesz több, a kérdésem sem erre irányult, hanem, hogy mit kellene a kolléganőimmel kezdeni, hogy befejezzék, mi a jó hozzá állás.
2021. szept. 16. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!