Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyira szeretem,de mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretem,de mégis attól félek,hogy egyszercsak elveszítem,mit tegyek? 20/L

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk együtt, és olyanok vagyunk mint szó szerint, zsák meg a foltja. Lelki társak,legjobb barátok és minden amitől boldog vagyok. Tőle jobbat nem tudnék a férjemnek sem elképzelni, mert mindenben a támaszom. Viszont attól félek, hogy valami majd hirtelen történik az életünkben, és elhal ez a láng. Hogyan lehet hosszútávúam fenntartani ezeket a mély érzelmeket?

Valaki akinek esetleg boldog a házassága letudná írni, hogy mit tesz bele abba a kapcsolatba,hogy hosszú ideje harmonikus?

2021. szept. 15. 23:31
 1/5 Thispain ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak a kérdést: "Miért félsz attól, hogy elveszíted?".

Ha megfelelően kiboncolod a témát rálelhetsz a megoldásra.

2021. szept. 16. 00:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt semmi sem tart örökké,de legyetek boldogok amíg a halál el nem választ.
2021. szept. 16. 04:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem agyalok azon, hogy "mi lesz ha..."
2021. szept. 16. 05:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad ezen gondolkodni. Ameddig pozitívan tekintessz rá és a kapcsolatra is, addig nem fogtok eltávolodni.:)
2021. szept. 16. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a házasságban vannak újabb és újabb fellángolások, meg "unalmasabb" részek. Tehát újra megtaláljuk egymást/egymásban azt, ami miatt újra szép és jó. Tehát ettől felesleges félni, mert legtöbb esetben vannak hullámvölgyek, amelyek aztán elmúlnak, vagy maguktól, vagy mert dolgoztok rajta. Kb. ennyit tudok erről, viszont vannak erről könyvek, tehát lehet erről gondolkodni. : [link]

Mindenesetre szerintem vagy hessegesd el ezt a félelmet, vagy dolgozz rajta magadban, de őt ne terheld ezzel. A félelem amúgy is meggátolja, hogy jól gondolkozz, s megold. 49f

2021. szept. 16. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!