Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtakapnád a párodat az ágyban mással szexelni, akkor sem férne bele egy pofon?

Józan ésszel azt gondolom, hogy nem. Azzal csak magadat alacsonyítod le.
Gyakorlatilag viszont sosem voltam ilyen szituban (kopp-kopp-kopp) és nem tudom, hogy reagálnék rá.

Hát kövezzetek meg, de én valószínűleg nem tudnék parancsolni magamnak, biztos kiosztanék egypár pofont. Aki máshogy vélekedik, valószínűleg extrém higgadt tud lenni, vagy nem tudja elképzelni magát ilyen helyzetben és rosszul méri fel, hogy mit tenne.
N

"A bejárati ajtónál megvárnám, míg végeznek. Előbb-utóbb ki kell jönniük."
Hogy tudja valaki magát ennyire lealacsonyítani? Jó hogy nem csinálsz nekik egy kis teát és sütivel kínálod.

Ez nem lealacsonyítás. Ezzel szívességet teszel magadnak, hogy nem hagyod lerombolni a jellemed egy féregnek.
Mikor engem megcsaltak, én is hasonlóan tettem. Szándékosan nem lovalltam bele magam, nem ért annyit az a senki. Békésen megvártam, amíg végeznek és sumákolnak, hátha el tudnak kerülni, addig összeszedtem a fontosabb értéktárgyaimat, hogy ne maradjon itt amíg pakol, majd bőrönddel a kezemben megvártam, hogy a párom előkerüljön. És megmondtam neki, hogy én most elmegyek egyet gyógyfürdőbe áztatni meg masszázsra, aztán hívok egy jó lakatost és ami ittmarad utána, azt már nem kapja vissza egyben. Annyi ideje van elhúzni a belét, amíg vissza nem érek. Hogy hova és miként, az már nem az én bajom, ahogy a magyarázat sem érdekel.
Imádtam nézni az arcát és azt, ahogy próbál pitizni meg magyarázkodni. Sokkal jobb bosszú volt, mint üvöltve-bőgve csapkodni és számonkérni, mikor hazaért. Sas nem kap a légy után.

Nem. Szerintem a fizikai erőszak csak önvédelem során megengedhető.
Aki nem tud az érzelmein uralkodni, csak toporzékolni meg pofozkodni tud, mint egy kisgyerek, az ne akarjon komoly kapcsolatot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!