Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha rajtakapnád a párodat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rajtakapnád a párodat az ágyban mással szexelni, akkor sem férne bele egy pofon?

Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Józan ésszel azt gondolom, hogy nem. Azzal csak magadat alacsonyítod le.

Gyakorlatilag viszont sosem voltam ilyen szituban (kopp-kopp-kopp) és nem tudom, hogy reagálnék rá.

2021. szept. 14. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Pofon semmiképp. A bejárati ajtónál megvárnám, míg végeznek. Előbb-utóbb ki kell jönniük. Akkor közölném a szeretővel, hogy ha egy kicsit is lovagias, akkor segít az immáron exemnek csomagolni a cuccait és hazakíséri.
2021. szept. 14. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyen szituációkra vannak fájdalmasabb és intelligensebb módszereim már. Gondolod, hogy egy kis pofonkával magamravonva a figyelmet, letudnám az egészet? Inkább mosolygok még egy kicsit és lehúzom róla az összes réteg bőrt, nyilvánosan megalázom és utána megszabadulok tőle.
2021. szept. 14. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Hát kövezzetek meg, de én valószínűleg nem tudnék parancsolni magamnak, biztos kiosztanék egypár pofont. Aki máshogy vélekedik, valószínűleg extrém higgadt tud lenni, vagy nem tudja elképzelni magát ilyen helyzetben és rosszul méri fel, hogy mit tenne.

N

2021. szept. 14. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

"A bejárati ajtónál megvárnám, míg végeznek. Előbb-utóbb ki kell jönniük."

Hogy tudja valaki magát ennyire lealacsonyítani? Jó hogy nem csinálsz nekik egy kis teát és sütivel kínálod.

2021. szept. 14. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem lealacsonyítás. Ezzel szívességet teszel magadnak, hogy nem hagyod lerombolni a jellemed egy féregnek.

Mikor engem megcsaltak, én is hasonlóan tettem. Szándékosan nem lovalltam bele magam, nem ért annyit az a senki. Békésen megvártam, amíg végeznek és sumákolnak, hátha el tudnak kerülni, addig összeszedtem a fontosabb értéktárgyaimat, hogy ne maradjon itt amíg pakol, majd bőrönddel a kezemben megvártam, hogy a párom előkerüljön. És megmondtam neki, hogy én most elmegyek egyet gyógyfürdőbe áztatni meg masszázsra, aztán hívok egy jó lakatost és ami ittmarad utána, azt már nem kapja vissza egyben. Annyi ideje van elhúzni a belét, amíg vissza nem érek. Hogy hova és miként, az már nem az én bajom, ahogy a magyarázat sem érdekel.

Imádtam nézni az arcát és azt, ahogy próbál pitizni meg magyarázkodni. Sokkal jobb bosszú volt, mint üvöltve-bőgve csapkodni és számonkérni, mikor hazaért. Sas nem kap a légy után.

2021. szept. 14. 15:36
 7/10 anonim ***** válasza:
6%
ha női fél a megcsaló akkor egy pofont megérdemelne, a férfival meg kezet kellene fogni hogy talált egy ekkor krvát !
2021. szept. 14. 18:34
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
69%

Nem. Szerintem a fizikai erőszak csak önvédelem során megengedhető.

Aki nem tud az érzelmein uralkodni, csak toporzékolni meg pofozkodni tud, mint egy kisgyerek, az ne akarjon komoly kapcsolatot.

2021. szept. 14. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Beleférne, de nem tennék ilyent, mert értelmetlen.
2021. szept. 14. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
34%
Hogy függ össze a pofon és a megcsalás? Pofont akkor kell adni, ha az ember halálközelbe van, és nem akarod, hogy elájuljon.
2021. szept. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!