Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ciki nőként tenni azért, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki nőként tenni azért, hogy közel kerüljek ahhoz aki tetszik ?

Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Bizonyos határig nem az!

A legtöbb pasi szerintem alapból örül a visszajelzésnek. Ha érzi, hogy a lány nem közönbös.

Tálcán kínálni magad ciki lenne. De vannak apró trükkök. Gesztusok, öltözködés, testbeszéd, vagy megfelelő kommunikáció.

Have fun!

2021. szept. 14. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Akkor ciki, ha ő nem akar tőled semmit.
2021. szept. 14. 11:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Odamenni hozzá beszélgetni, érdeklődést mutatni semmiképpen nem az, ha egyébként egy közegben előfordultok. Ha mindkét fél csak messziről, fapofával bámulja a másikat, és azt hiszi, hogy a másik közömbös, ezért nem tesz semmit, abból nem is lesz semmi.
2021. szept. 14. 11:32
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Én sajnos alapból olyan vagyok, hogy sosem mutattam jelét annak, ha tetszett egy férfi, viszont amikor nálam kezdeményeztek, azt vettem észre, hogy a férfiak ugyanúgy igényelnék a közeledést, mint a nők. Nem egyszer megkaptam, hogy "kérlek te is hívj és keress". Nekik is jól esik :-)
2021. szept. 14. 11:35
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem ciki, habár én tapasztaltam, hogy akik nem közeledtek, azok nem is akartak semmit. :/
2021. szept. 14. 11:38
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Az a ciki ha nem teszel semmit.
2021. szept. 14. 12:01
 7/11 anonim ***** válasza:
15%
A nok is megvannak azok a tradicionalis praktikaik, amivel kezdemenyezni tudnak. Regen a zsebkendot dobaltak, azzal hivtak fel a figyelmet a ferfinak. Manapsag is van rengeteg dolog, ami vermerseklettol fuggoen bevethetsz. A nyilt szinvallas tovabbra sem meno.
2021. szept. 14. 12:27
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
ma 12:27: De azért nem sorolsz fel ezek közül egyet sem, csak leírtad a napi bölcsességet, aztán huss...
2021. szept. 14. 14:53
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Jaj, ne legyel mar ennyire eletkeptelen. Van aki faszbukon jelolgeti a masikat. Olyan is van, aki a baratnojet kuldi oda puhatolozni, meg par kedves szot elejteni. Aztan van olyan, aki konkretan odamegy, de valami segitseget ker a kiszemeltol. Mindenki a sajat vermerseklete es a szituaciok szerint. A kreativitas nem elkerulheto, en nem fogom helyetted kitalalni, hogy mikor mit csinalj.
2021. szept. 14. 15:02
 10/11 moozygoo ***** válasza:
Attól függ mi, ha keresed a társaságát az nem, de ha túlzottan rányomulsz az már kellemetlen és nem fogod meg vele
2021. szept. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!