Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet ez az érzés iránta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez az érzés iránta?

Figyelt kérdés
Van valaki akit 17 éve láttam elöször,ott voltam mikor régi ismerösömmel beszélgetett,en is ott álltam de igazábol idegen szamomra mert nem ismertem meg.akkor ugy ereztem tetszik de aztan nem is torodtem vele,meg csak 17 éves voltam.3 évvel ezelött ujra megláttam nem hiszem hogy megismert.csak egymasra neztunk.azota 3 éve sokat gondolok rá es megprobaltam mindent hogy megismerjen es tudjon rolam.csak mivel messze vagyok mar az orszagtol igy nehez dolgom volt.annyit tudtam csak elerni hogy ismerosom ismerosétöl pár dolgot megtudtam rola ami nagyon tetszik nekem hogy olyan a személyisége. Megismernem személyesen azota sem sikerült de valamiért vonzodom hozzá amit én sem értek mert soha nem beszélgettem vele. Szerelemnek nem merem mondani mert nem volt személyes kontaktus köztünk de akkor nem ertem mi ez hogy 3 éve nem tudom kiverni a fejemböl es rola almodozok.

2021. szept. 13. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
P L Á T Ó I....
2021. szept. 15. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:
68%
Menekülsz egy álomképbe.
2021. okt. 1. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Illúzió.
2021. okt. 2. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!