Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ti sem tudnátok szeretni igazán?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy lányban többször talákoztunk és végül nem velem jött össze. Nem mondott semmit csak eltűnt. Most ki akar békülni, de úgy érzem ezek után nem tudnám szeretni, megbízni benne. Jobb lett volna ha nem csinált volna ilyet. Sokat voltam miatta szomorú. Csalódtam benne és már nem érezem azt iránta mint korábban.2021. szept. 11. 14:30
1/6 anonim válasza:
Felejtsd el, csak a szamár lennél a ló helyett.
2/6 anonim válasza:
Nem lányban lettél szerelmes, hanem a lányba.
Mellesleg valószínűleg csak egy kis lúzernek tart. Nem ismerem a körülményeket, de az írásod alapján az is vagy.
3/6 anonim válasza:
Dugd meg párszor aztán dobd ki
4/6 anonim válasza:
Ezt máshogy is lehetne nézni.
En is itasitottam el egy sracot a masik miatt es amikor kivancsi voltam az elsore nagy gunyvigyorral fogadott h na nem.kellettem a masiknak? Jol van attol ő még szivesen megd.g ha akarom.
Mindez nem kimondva persze de a srácban lenézes is van egyszerre meg fűzi is az agyam.
Szoval a legtobb pasi lesz.rja azt hogy ha ő a 2.befuto.
Sőt az exem (egy 3.srác a képben)speciel közölte is hogy ő szivesen all sorba mindegy kivel vagyok vagy nem vagyok epp, ha ugy gondolom, azert hivjam..
Te meg lelki drámákat csinalsz ilyenekbol kerdezo...
5/6 anonim válasza:
A 3-as mondja a tutit. Fogadd meg. A másik hapsi már nyilván dobta, most futna hozzád. NE legyél balek, használd amíg jólesik és ha már unod dobjad. Ha kérdezi miért, nyugodtan mondd el neki ezt a sztorit, hátha tanul belőle. Ha minden férfinak lenne töke, lehet nem lennének ennyire elszálva maguktól a nők.
6/6 anonim válasza:
Ez van. Beszopta. Legközelebb nem fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!