Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik külön elnevezés arra, ha valaki egy filmbe szerelmes?
Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni, de csak olyat találtam, hogy filmszereplőbe, film vagy animációs karakterbe szerelmes, az a fiktophil.
De ha én egy filmbe vagyok szerelmes, nem szereplőbe, akkor mi vagyok? (azon kívül, hogy lökött 🙈😂)
Érdekelne, hogy létezik-e erre külön terminológia, vagy annyira ritka, hogy nincs tudományos elnevezése?
Könnyebben tudnék keresni hasonló beállítottságúakat kinky közösségi oldalon.
2021. szept. 10. 14:38
12/14 anonim válasza:
Ez vagy nagyon gyenge trollkodás, vagy egy szörnyen ostoba - és ripacs-bohóc - kérdezővel állunk szemben.
13/14 A kérdező kommentje:
@10 a Flash Gordon c. filmbe vagyok szerelmes. 1980-as film. De soha semmilyen modern technikával nem tudtak még ennyire látványos filmet csinálni. A zenéje is fantasztikus, a Queen együttes csinálta. A hangulatát is imádom, meg minden egyes szót, amit mondanak benne, ahogyan mondják (eredeti nyelven), a szereplők mozdulatait, gesztusait. Nem mondom, hogy minden tetszik benne, de összességében olyan hatással van rám, hogy "betépek" tőle.
2021. szept. 10. 19:37
14/14 anonim válasza:
Nekem egy sorozat vagy olyan film befejezése után van rohadtul üresség érzésem amit nagyon szerettem illetve megfogott.
Szó szerint nemtudok mit jezdeni magammal mert egyszerűen hiányzik valami. Hülyén hangzik de aki beleéli magát ilyenekbe az tudja miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!