Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen érzés lehet elveszíteni olyans valakit akivel egy egész életet leéltél?
Nekem a szerelem halt meg 44 évesen, az olyan mérhetetlen fájdalom volt, hogy csak is alkohol segítségével tudtam létezni.. a szívem annyira fájt, hogy azt hittem megszakad! Ezt ne érezze át senki. Voltak már rossz dolgok az életben, de azok semmik voltak ehhez képest. Az első hónap az maga a pokol volt, majd még 2-3 hónap szintén rossz, de enyhűlt picit.. ami még nagyon rossz volt, hogy nem látogatott meg egy barát sem, ezt nem is értettem!? Gyors üzenet váltás után leráztak.. oldjam meg egyedűl :(
Ráadásul olyan helyen élek ahol még szomszédjaim sincsenek, a szüleim se senki sem volt kíváncsi rám.. rájöttem, hogy csak magam vagyok a világon..
Hála az élet elémsodort egy szintén özvegy férfit akivel már azóta kapcsolat alakult.. ő a kis reményen, hogy valakinek mégis fontos vagyok....
Borzalom!!
Meghalt a gyermekem, apukám.
Talán a legnehezebb volt feldolgozni a gyermekemet. Apukámat még gyászolom, nagyon friss, bár biztos, hogy őt is nehezen fogom tudni elengedni.😭
Istenem, de igaz amit írsz kedves #6-os. :(
Azt se tudtam mit csináljak, hogy ne képzeljem a gyerekem a szobába, a ruháiba...majdnem bele őrültem úgy fájt! :(
Szerencsére fel tudtam rá készülni lelkileg, megváltás volt számukra, és nekünk is a haláluk a betegségeik miatt. (nagymamám,dédim,édesanyám, kutyám).
A gyász hamar lezajlott, túl tudtam magam tenni rajta rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!