Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért oldotta fel a tiltást az exem facebookon?
Figyelt kérdés
Csináltatok már ilyet? Mi volt az indok? Kíváncsiság?2021. szept. 5. 23:09
1/8 anonim válasza:
Csak én néztem meg most gyorsan, hogy nem én oldottam-e fel véletlen az exem? XD
4/8 anonim válasza:
Nem oldottam még fel, mert tudom, hogy észrevenné és félreértené. Ha feloldanám, akkor a kíváncsiság miatt tenném, igen.
5/8 anonim válasza:
Én oldottam már fel. "Takarítottam" a facebook-on, és mindenkit feloldottam, akit régebben tiltottam és úgy gondoltam, már nem fog zaklatni, kellemetlenkedni. Egyszerűen csak zavart a lista. Nem szeretek "büntetést kiosztani" 😊
6/8 anonim válasza:
Az utóbbi időben nekem magától feloldódnak a tiltásaim. Más nem lép be a face-embe, és olyanok jelennek meg a különböző csoportokban, akiket biztosan tiltottam. Úgyhogy én nem gondolnék mögé semmit. Több ismerősöm is panaszkodott, hogy ugyanígy feloldódnak a tiltásaik. Magyarázatot még nem találtam rá.
7/8 anonim válasza:
Nekem is oldódnak fel tiltásaim. Törölt üzenetek, értesítések be-kikapcsolása sem marad úgy, szóval igazából nem lep meg, mert egy bughalmaz az egész.
8/8 anonim válasza:
Te feloldot tiltásaidat kiváncsiságbol,meg valamikor tiltások maguktol feloldanak régota,de nem mindekinél. exed akar valamit tőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!