Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, milyen szöveggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, milyen szöveggel írjak rá erre a lányra, hogy esélyem legyen arra, hogy visszaírjon?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki lassan 1 éve már nagyon tetszik. És most a napokban szakított a barátjával. Mivel mind2 fél levette a közös tőrténeteket-képeket instagrammrol. Es gondoltam ra irnek. De nem most mivel még most szakítottak. Hanem mondjuk pár hét múlva. Sajnos amivel kapcsolatban rá tudnék mondjuk írni valami kreatív szöveget. Pl sok bikinis képe van. De ha ezzel kapcsolatban írnék neki az túl perverz lenne. Mi más lenne még jó amiről én is tudnék beszélni vele. Ok mondjuk ha 1 hónap múlva írok rá. Addig a történetébe kitehet valamit ami új tőle. Meg képet is tehet ki olyat, ha ez így történik akkor megint vissza térünk erre a kérdésre. Eddig a legtöbb lánynál az én szövegeim nem működtek. Mivelelvileg az nem működik főleg a jobb csajoknál, hogy Szia lenne kedved ismerkedni. Még ha ennél kulturáltabban fogalmazom meg akkor sem. Mivel ennek már megtaláltam a kedvesebb, kulturáltabb módját. De még az sem nagyon szokott beválni:

“Szia! Képek alapján nagyon szimpatikus vagy nekem és arra gondoltam, hogy ha lenne kedved, akkor ismerkedhetnénk!“

Vagy pláne a szia meg szia mizu.

Elvileg legtöbb lány csak kreatív szövegre fog reagálni. Főleg, hogy a gáz csak az, hogy ennek a csajnak ráadásul 5k követője van. Na meg, hogy neki pl már van jogsija és autója is. Nekem még a kresz sincs meg mert amikor nyaranként dolgoztam olyankor mindig keveset kerestem. Tavaly kerestem a legtöbbet havi 120k. Es nyáron sok minden másra elkellett költenem a pénzt ami fontosabb volt mint a jogsi. Pl nyaralás, bulik, ruhák, elektronikus eszközök, stb. Tavaly nyár végén még maradt is kb 100 ezer forintom. És megkértem szüleimet arra, hogy pótoljanak ki mert elszeretném kezdeni a jogsit. De nem segítettek ki még egy kis pénzel sem. Pedig ők is tudják, hogy azt én suli mellett is megtudnám csinálni teljesen. Idén nyáron meg nem is dolgoztam, mert nem voltam olyan lelkiállapotban, hogy tudjak melózni. A jogsi fontos egyébként. De nem azért, hogy a nők jobban felfigyeljenek rám. Bár manapság már ez lehet, hogy elengedhetetlen. Hanem mert szeretnék már volán mögé ülni. És kocsikázni ide-oda. De eddig még voltak fontosabb dolgaim. Ő nagyjából 50-80 km-re lakik tőlem. Ami tömegközlekedéssel 1-1,5 óra. Ezzel nekem semmi bajom. Mert egy olyan ember miatt akit szeretek ennyit akár minden nap elutaznék. Azonban ő ezt sem biztos, hogy felfogná. És talán nem tolerálná akkor sem ha minden nap oda utaznék. Vagy lehet nem hinné el nekem ha közölném vele a dolgot. És ami megint csak cink lehet az, hogy ő már egyetemista. Én talán jövőre megyek. Ha sikerül úgy az érettségi. Ha nem akkor valszeg még megyek szakmát tanulni vagy állandó munkára. Na meg 1 évvel fiatalabb vagyok nála. Szerintem az előző palija legalább vele egyidős vagy inkább idősebb volt ahogyan így elnéztem. A csajban meg az tetszik, hogy a legtöbb képén. Nagyon őszinte és kedves a mosolya. Na meg instán pl amikor kitesz valami kérdez-feleleket eléggé okosnak és kedvesnek tűnik. Na meg úgy szokott írni mint aki eléggé jól gondolkodik. Persze tisztában vagyok azzal, hogy rengeteg lány áll szent. Talán ő is ilyen. Azonban ő külsőre is nagyon bejön. Szerintem nagyon szép. És az alakja is nagyon jó.

20/F, 21/L

2021. szept. 5. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Én ezzel kezdenék:

"Szia, akárhányszor meglátlak beton kemények lesznek a bimbóim."

2021. szept. 5. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Most hiába pontozod le, 5ből 3x pozitív reakciót valt ki. 👌
2021. szept. 5. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
te jó ég, nem kell leírnod az egész életedet a kérdéshez
2021. szept. 5. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Eselyed sincs :))
2021. szept. 5. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Jajj, szivem. Úgy megölelnélek
2021. szept. 5. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs nála esélyed. Igaz én lány vagyok, viszont nem az a kategória akit emlitettél. Nincs sok követőm, önbizalomhiányos vagyok stb. Viszont egyrészt nagyon sok lány van, aki nem ilyen népszerű, de az sem ír vissza random idegeneknek. Amit pedig előttem is leírtak, hogy szinte 100% hogy sokan próbálkoznak nála.
2021. szept. 5. 18:53
 7/10 A kérdező kommentje:

#3 Miért is nagy távolság az az 50-80 km? Amikor még ha egy helyen laknánk sem biztos, hogy tudnánk találkozni mindig. Mivel néha akkor tanulásra is kéne időt szánnunk. Meg néha ha úgy van suli után is fel tudnék menni hozzá. Valszeg te is egy buta, beképzelt rbanc vagy nem tudom kicsoda lehetsz.

#5 Te is egy barom vagy mert csajnos nem tudod mi az elet ertelme kell az is persze. De ne adjál te már senkinek sem ilyen tanácsokat.

És megint csak megmutatkozik, hogy ezen az oldalon nincs már normális ember. Mivel nem kioktatást meg nagyképű szövegelést kértem. Hanem segítséget abban, hogyha elküldöm valakinek a profilját aki kreatív az arra a lányra, hogyan írna rá. Persze, hogy sokan próbálkoznak nála. Lehet, hogy írnak neki egy nap akár 50-en is. De abból 40 lehet, hogy szia mizu meg hasonlókkal ír rá!

2021. szept. 5. 20:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Na meg 3 te teljesen idióta vagy. Ki írt olyat, hogy nem meri leszólítani? Tanuljál már meg olvasni. Nem fogom most neked ide még egyszer leírni azokat amiket fent leírtam. Mielőtt fságkat kommentelsz! Na meg előtte nézzél magadba, hogy te is milyen beképzelt vagy legyél akár lány vagy fiú. Talán nem is vagy 16 éves sem. Na meg ülj vissza szerintem egy kicsit első osztályba. Na meg ne vádaskodjál és tanulj meg kicsit jobban értelmezni!

#5 Egyébként is mindenki vágyik párkapcsolatra már tini korban. És senki nem fogja ezt az későbbre halasztani amikor ezt akár ennél nagyobb távú kapcsolatok esetén is meglehet csinálni mindent. Mivel a tini, fiatal kori párkapcsolatoknak sokkal nagyobb varázsa van, mint felnőtt korban.. De te ha akarod akkor halaszd el a csaj szerzést arra az időre majd megbánod. Ha meg már elmúltál annyi idős és nem bántad meg akkor jó neked, hogy te tudsz ennyire érzéketlen lenni! Ha én is ilyen lennék legalább nem kéne vágynom barátnőre. Nekem pl nincs szükségem sok tanulásra ahhoz, hogy 4 egész feletti átlagom legyen.

2021. szept. 5. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

"...ő már egyetemista. Én talán jövőre megyek. Ha sikerül úgy az érettségi."

"Nekem pl nincs szükségem sok tanulásra ahhoz, hogy 4 egész feletti átlagom legyen."

Ha csuklóból jó tanuló vagy, akkor illene úgy sikerülnie annak az érettséginek, hogy összejöjjön az egyetem.

Másrészt meg azt csinálsz felőlem, amit csak akarsz. Én a tapasztalataim alapján írtam neked egy normális hangvételű választ. Erre te egyből lenézően személyeskedsz. Nyugodtan menj csak a f@szod után a tini szerelmes mese szövegeddel együtt, aztán gyere vissza siránkozni, amikor pofára estél.

Csak ügyesen.

2021. szept. 5. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan az én válaszomba nem kötöttél bele, de mégis meglepődve olvastam a válaszokat amiket adtàl mindenkinek.

Igen; nyilvánvaló hogy ezen az oldalon vannak olyan kommentek is amik neked nem tetszenek, de attól függetlenül ez a stílus nagyon gáz. Ilyen viselkedéssel meg főleg nem lesz nála esélyed

2021. szept. 6. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!