Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 14 év korkülönbség egy párkapcsolatban sok?
Nekem is 40 es a párom de ha ejszaka kimegyek csak pisilni már morog h felkeltettem. Ő speciel hatarozottan gyereket akarna..ugy hogy nem tudom mi lenne ha nemhigy pisilni mennék ki de mondjuk egesz ejszaka bőgne egy baba meg egybefolyna a nappal az ejszakaval..
Vagy:
Ha beteg el akar vonulni mindig pihenni etc hagyja mindenki békén őt. Nos a gyereket(keket)akkor is el kell látni ha akár felhulla is vki...
Plusz.
Fétli mindenét mint egy muzeumban. Ha azt kerdezem hogy es ha a gyerek osszefirkalja a falat beveri a szazezres tv-t stb..?
Válasza egyszeruen annyi csak hogy nala ilyen nem lesz mert ismeros ismerosenel egyhelyben ulnek a gyerekek karotnyelve ez neveles kerdese csak..aha..
Meg sok sok sok ilyen..
Nekem sok lenne.
Barátnőm és a ferje közt pedig ennyi van, boldogok...
14 es valaszomhoz:ez arrol jott fel koztunk hogy en pl evésnél adnék néha esetleg tabletet a gyerek elé es akkor nyugodtan ül es eszik.
Erre nem azt mondta ami normalis lenne higy figyelj szivem a csaladi etkezes ugy szerinte a normalis ha egyutt ulunk eszunk beszelgetunk stb, hanem egy szoval annyit mondott bolond az olyan anya.
Es ő akar gyereket, neki szüljek...?
Aki igy beszél?
Mi lenne ezt hallgatni faradtan kimerulten amikor segitség kell? Hogy en mennyire sz.rul csinalok mindent szerinte es pampogna fentrol segitseg helyett.
6os vagyok. Az a lényeg, nem számít más ember véleménye, amíg nektek jó.
Mi már gyereket nem akarunk, neki van egy 20 éves lánya, nekem meg egy 6 évesem.
Sok boldogságot:)
Nem sok.
Én 33 vagyok, férjem 2 hónap múlva lesz 45.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!