Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi fogott meg BENNE?
Hasonló érdeklődési köre volt, a közegünkben feltűnő személyiség.
Látszott rajta hogy él és élvezi, függetlennek tűnt.
Volt egy nagyon édes aranyos oldala.
Vonzó volt, és ő is nagyon vonzódott hozzám, így én is egyre vonzóbbnak érezhettem magam.
Szerettem, és úgy éreztem viszont szeret, ez többet ért minden kis flörtnél vagy futó kalandnál :)
Exemet(sikeres ffi) azt fogta meg bennem, hogy kimegyek, külfold, meg karrier, penz penz penz az elso.(addig csak hasznalgatott szexre igy feladtam azt hogy egyutt fogunk jarni es avszerelem helyett elkezdtem uzletelni meg mindent csinalni amibol penzem lesz)hirtelen igy a szemében egy celtudatos karakán nő lettem, HELYBOL megkért arra hogy járjunk komolyan!!
Barátomat aki eleinte szinten csak használgatott, az fogta meg bennem hogy 1. En sem akartam mellette elkotelezodni(aki csak használ az mellett hulye is lennék elkotelezodni),igy hiába kapta meg a testem, de engem soha, elkezdett felebredni benne a vadász.
Aztan a neten olyan dolgokat talált rolam ami full mellbevágta. Onnanstol akart kuzdott harcolt, megkert arra csak az övé legyek, komolyan járjunk!
A korabbi exemet meg az fogta meg bennem hogy anno ő is olyan nehezsorsu volt mint anno en, es egymast segitettuk tamogattuk, egyuttes erovel epitettuk fel a kis feszkunket, ertunk el az eletben sikereket íveltunk felfelé.
Stb ilyesmik. A tobbi exem nem sorolom nem akarok annyit irni
Az elso exnél azert nagyon elgondolkodtam hogy amig ott voltam csak Neki addig le se sz.rt, de amikor en belevetem magam az uzletbe, pénzbe, meg lemondok rola, akkor kezd el kaparni csak.
Hogy belemenjek en e ebbe ha maskepp (pl karrier celtudatossag nelkul pl ha epp nem lenne munkam vagy akármi.)meg egyenesen kivágna mint macskát sz.rni...
Borzalom siker es penzorientalt a srac es kizarolag magát akarja latni a párjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!