Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sikerült már itt valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már itt valakinek vissza hódítani kedvesét, egy szakítás után?

Figyelt kérdés
Hogy sikerült, mesélnétek róla ?
2021. szept. 5. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Persze. Úgy nem nehéz ha halálosan szerelmes beléd és te szakítottál.
2021. szept. 5. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Felhívtam, egy óra mulva dugtunk.

Ez kb 7x ismétlődött szakítás utàn.

Az ex azért ex mert valami nem stimmelt. Az eután sem fog

2021. szept. 5. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ő szakított velem, először tepertem utána, hogy béküljünk ki, de nem akart. Aztán nem írtam neki többet, nem hívtam, aztán pár nap múlva ő keresett.
2021. szept. 5. 13:25
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
3 lánnyal csináltam ilyet anno, 2 esetben a lány szakított velem, de újra szakítás lett mind 3 esetben. Visszaszerezni könnyű, megtartani nehezebb. 2 esetben a csaj szakított velem.
2021. szept. 8. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Próbálkozott az ex. De minek? Amikor ott voltam, mindenki más szebb meg jobb volt nálam. Mindent elkövetett hogy ott hagyjam őt. Nekem eszem ágában sem lett volna még egyszer össze jönni, mert még kapcsolat alatt kiszerettem belőle.

Én meg nem kötöttem az orrára, hogy ismerkedem valakivel. Egyszer csak szembesült. Na erre letörölt, de azt sem volt képes az arcomba mondani, hanem úgy fogalmazott, hogy elvégzett pár beállítást. :D

Szerintem is az ex azért ex, mert nem volt jó, nem illettek össze. Kár erőltetni.

2021. szept. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!